General Bodybuilding Discussion > Članci
RAT KOJI NE SMEMO IZGUBITI
Pedja_Petrovic:
vidi...
ocigledno da ne poznjaes stvar ni malo.
a to je sledece najlakse je pricati ljudima ono sto oni hoce da cuju..
npr..mozete skinuti 71 kg viska jeduci peljaskvice samo ako hocete!!!..i slicno...
dali shvatas da covek barata sa nekoliko stvari i vrti ih beomucno u krug...
ono...
jaja i sir..
sir i jaja..
tri prazna mesta..pa mozda bi moglo jaja i sir..
pa se malo baci an engl govrno podrucije...egg an cheese....
itd..itd..itd..itd
on ne moze da kaze nista sto se tice i sto je veznao za bb jer on to nije niti je kada bio....
kao sto rekoh..na zalost..jako malo ljudi cita forume..inace bi uvideli vata stejka di mejka
Pedja_Petrovic:
jbg..ti stvarno jako maloz nas..
UH moraju da budu sastavni deo ljudske ishrane.
ja nemam vremena niti hocu da tebi sada ulazim u objansjenja kako se dele uh ,koliki GI ima koja namrinica koja je UH..itd itd,,
sve u svemu..
da skratim.
UH je energijea..pogonsko gorvio..
visak toga..samo vodi do nezljenih psoledica...gojasnozt..visok hoelsterol itd.....
a sto se tice mesa...mislim da se ti ne bi trebla opterecivati kako je neko pile provelo zivot..
vec da se hranis onako kako bi trebalo..
jer jesti travu ceo zivto i glumiti zdravlje bas i nije sretna opcija...
citaj malo vise..
a te sajtove koje se navela.....to ti je nesto kao mikijev almanah...ili jos bolje..alan ford..
H2SO4:
--- Citat ---Moja mama redovno kupuje casopis zdrav zivot.
--- Kraj citata ---
nazalost i moja :(
MR.BIG:
Ljudi moji ...... tu se radi o sektama , verovali ili ne ........................ Dobro , malo preterujem ali tako izgleda ..... Niko od njih da razmisli i upotrebi malo zdravog razuma i podseti se osnovne skole ..... Protein = prvi , najvazniji ..... Pa gde su im proteini u ishrani? U tikvicama i bundevama? Svi oni su samo culi kako meso ne valja od tamo nekog gurua i drze se jedne te ista price kao budale ...... ALO BRE, OSNOVNA SKOLA ......... Samo namirnice zivotinjskog porekla sadrze sve esencijalne amino kiseline bez kojih nema kvalitetnog zivota. Mogu i biljne sadrzati ali su u tom slucaju MODIFIKOVANE a onda ne govorimo ozdravoj hrani .....
Kaze neko sve zavisi kako je zivotinja hranjena? A ne zavisi cime su bockali paradajz pa 15 dana stoji rumen u radnjama kao da je sad iz baste dosao?
Dr. Feelbad ........... covek prica domacicama ono sto zele da cuju a samim tim i LAZE! NJegova prica je da uz malo ciu, ciu i malo uf , uf mozete srediti liniju i izgledati savrseno. Umalo da zaboravim, obavezno predlaze setnju kao vid rekreacije. Pa da je setnja toliko dobra ja bih vec bio na naslovnoj "FLEX"-a. E PA NE MOZE BRE! Dupe o patos, ledja uz zid, krv, znoj i suze i tek onda ces da uspes! Ne kao takmicar vec je i za rekreativca potrebno doooooosta muke da izgleda pristojno tj da poprimi covekoliki oblik.
Ali ljudi su lenjivci i pre ce da veruju DR, Feelblabla da je veoma lako i zabavno i da uz gledanje jutarnjeg programa mogu imati stomak nalik dasci za pranje vesa i sve to uz list zelene salate i jedne pomorandze....
Idi bre ......
ivan2big:
nije tacno mr.big,nisi ga slusao pazljivo!!!!
on ne predlaze setnju samostalno...nikako...slusao sam ga jedared kada je pricao koliko je setnja opasna aktivnost koja iziskuje puno vestine,znanja,ko zna cega i da ako covek koji nezna krene da seta suocava se sa mogucnoscu da se veoma ozbiljno povredi...cak fatalno...
znaci,pravac kod samozvanog doktora ali iskljucivo taxijem ili kolima,nikako ne setajte do njega,dok mu ne platite da vas on nauci kako da bez rizika upraznjavte tu nadasve rizicnu aktivnost!!!!
ne,nije on bolestan-bolestan je onaj koji misli da taj covek zna o cemu prica!!!!
p.s. moramo da predlozimo extremnom da u X SPORT uvrsti obavezno i setnju,jar ispada da je i setnja u klasi extremnih sportova!!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju