Ostalo > Offtopic

X3M forum = burek forum...NIKAKO!!!!

<< < (3/10) > >>

Ted Arcidi:
a ako ste krenuli da cistite forum,onda to radite redom,a ne selektivno...posto ovde ima nekoliko zakonom zasticenih idiota kojima je ocigledno sve dozvoljeno, a ne znaju volu rep da ubodu

sasacg:

--- Citat: Ted Arcidi  Avgust 23, 2007, 02:58:44 posle podne ---ma toooo,samo doze i gramaze,koga je briga za bilo sta drugo

--- Kraj citata ---

Ajde kad si vec ovo napisao,objasni nam sad na sta si konkretno mislio kad pises ovakve podrugljive poruke ili se to meni samo ucinilo...i ovo oko sujete...Ne znam sto si se osetio prozvanim???O cemu se radi prijatelju???

sasacg:

--- Citat: Ted Arcidi  Avgust 23, 2007, 03:14:32 posle podne ---a ako ste krenuli da cistite forum,onda to radite redom,a ne selektivno...posto ovde ima nekoliko zakonom zasticenih idiota kojima je ocigledno sve dozvoljeno, a ne znaju volu rep da ubodu

--- Kraj citata ---

Ciscenje koje se sprovodi je veruj mi za sada i previse minimizirano,brisu se neke totalno gluposti i postovi koji neku kvalitetnu temu odvode u pogresnom smeru...
Napisi mi na pm  na koga konkretno mislis kad kazes "zakonom zasticeni idioti".mozes i ovde,ali ako ti je lakse javi mi na private,stvarno ne znam na sta mislis...

Ted Arcidi:
brate ako ti ne znas o cemu ja govorim,glupo je da ti bilo sta objasnjavam...samo mislim da znas i o cemu govorim i o kome govorim

Vojislav:
Ja ne znam. Aj meni napisi na PM ako ne smes vec ovde javno?! :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju