General Bodybuilding Discussion > Članci
CARB LOADING by Milos Sarcev
NemanjaBG:
One su na forumu pitaj ih ovde ili na pm.
Pedja_Petrovic:
jos jednom ja..
punjenje-praznjenje,je poptuno drugaciji pojam od izbacivanja vode..
na zalost svi vajni treneri svojim devojkama koje su po obicaju debele kazu da je to VODA i onda ih napune lasixom ili aldactonom a ove nesretnice se popale i misle kako u stvari nisu debele vec da imaju 16 litara vode u sebi ne razimsljauci o tome da su trebae da stegnu dijetu i da skinu jos bar 6kg..minimum...
znaci...stvar vode i stvar puenjnja praznjenja je APSOLUTNO NEBITAN u situaciji u kojoj se ti nalazis...bar tako verujem tj cak sam 99% siguran da si od svega toga veoma daleko...
znaci...kada si u vrhu8nskoj formi sa min % masnoca u telu i odvisno od stepenea takmicnja i sta sudije traze,posto kod nas sudije nemaju pojma ni sta traze OSIM DA SE VIDI STOMAK i to je za njih EXTRA,po tome se radi i mozda minimalni izbacnivanje viska tecnoisti..
ali kao sto rekoh....
obicnop su devojke debele tj ostanu deble i misle da je u njima to voda i smatraju da ce to da rese sa diureticima i kao sa punjenjm i praznjenm glik sto ih ucini samo jos vodenijim jer NA ZALOST TREBA ZNATI POSTOVATI PRAVILA...
nasutpujacui na raznim medjunarodnim takmicenjima i pricajuci sa mnogim fitnes deovjkama ,pozudnao znam da njih jako mali broj uzima diuretika i TO OVISNO OD TAKMICENJA jer vec znaju ukoliko sudije traze DRY LOOK da uzme malo diuretika.
ukoliko sudije traze LITTLE FLAT LOOK,onda u opste ne rade nista.
ALI..ALI A.LI..
te sve devojke su U FANTASTICNOJ FORMI NEDLJEMA PRED TAKMIENJE I TO NEMA VEZE sa sitnicima koje se doradjuju.
ali vec ti rekoh...za nas nivo takmicenja nema potrebe aposolutno da radis bilo sta
shmizla:
E to vec ima logike.interesuje me sta ti mislis,kao sto rekoh nova sam.Koji postotak masti treba da bude do predtakmicenje,znam da je u pitanju sto manji,merila sam se u sredu 18% ,drugarica ima vagu koja meri postotak misicne mase ,masti i valjda vode nisam sigurna za ovo trece.Vidim ja po sebi da moram jos dole,radim varijacije sa hidratima,ali sam malo stala sa kilazom,64 kg na mojih 168 cm,jos uvek mnogo.Poslala bi ti slike ali ne bih da ih svi vide,ne jos uvek jel to mogu preko pm?
Pedja_Petrovic:
te vage koje mere % masti SU BUDALSTINA !!!!
ima jedna takva kod mene u gym gde baba trener ispira mozak deci i devojicima...a da ne pricam da laze 2 kg....
znaci...budlastina.
% telense masnoce je indivudalan i neko moze da ima 6% i da na bini izlgeda dry like d3esert...a neko moze da ima 3% i da izlgeda flat.....opet ponavljam..% masnoce nije parametar ,a pogtovo u BF....
18% jeste mnogo,ali ja licno ne verujem da ti imas toliko.....
probaj slike da mi posaljes na mail jer ne verujem da mozes na pm...
pedjos123@yahoo.com
pa da pokusamo nesto da uradimo
shmizla:
Ok.danas necu stici,ali cim stignem saljem.Ako slucajno znas neku dinu puno je pozdravi.Ona te nahvalila:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju