Multimedia > Slike/Muškarci
Sta se desilo sa Vakuum Pozama
sasacg:
Ma ne vredi raspravljati o ukusima-bila bi to polemika u nedogled.Meni se licno vise svidja konstitucija kakvu ja imao Flex,Milos,Dexter.Nekome se vise svidja "king-size" izgled Ronni,Jay,Dorian...i dzaba sva ubedjivanja i polemisanja oko toga :D
Spale:
--- Citat: sasacg ---Ma ne vredi raspravljati o ukusima-bila bi to polemika u nedogled.Meni se licno vise svidja konstitucija kakvu ja imao Flex,Milos,Dexter.Nekome se vise svidja "king-size" izgled Ronni,Jay,Dorian...i dzaba sva ubedjivanja i polemisanja oko toga :D
--- Kraj citata ---
Pa to kazem... neko ima jedan ukus neko drugi... Neko voli dzipove a neko sportska auta;)
MR.BIG:
long live Frenk Zen : )
To je bio frajer i jos uvek su mu svi bubrezi na mestu.
aleksandar_polomac:
ja mislim da je jay puno bolji od ronnie. Ronnie na svakom takmicenju sem onih njegovih starih izgleda koda je u 8 mesecu trudnodje stomak kobalon za vodu ali ja mislim da pobedjuje zbog velicine misica noge ima po meni najvece
Plazma_King:
pa jeste koliko god ronnie bio osporavan i dalje ima neke misicne partije kojima niko ne moze ni da pridje...
a da je Jay bolji od Ronnie-a tu se vec ne slazem...i nadam se da ce jednog dana Dexter biti sampion...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju