Ostalo > Offtopic

Bodibilding u Srbiji

<< < (6/7) > >>

Tanjica:
Ne znam šta da ti kažem. Obično mi privuku pažnju visoki, vitki, crni. A bila sam na smrt zaljubljena i u jednog niskog plavog.  :D
Jenino mi se čini da se nisam nikad zatreskala u nekog ko je sitnije građe od mene. Što mislim da je za muškarca i nemoguće :D
A uvek volim da vidim skladno građene ljude oba pola. I nekako me to asocira na zdravlje i živost i neku pozitivnu energiju. A kad biram nekoga za bilo koju vrstu veze, rukovodim se još nekim parametrima :D
Muškarci sa debelim stomakom (ako je to bila poenta :D ) mi deluju nekako tromo i lenjo. Al nikad se ne zna šta život nosi.

Tanjica:

--- Citat: Markoni ---aj tanjice reci ti kakvu gradju volis kod muskarc ?
--- Kraj citata ---

E da. Zaboravila sam da ti napišem. Nisam nikad imala dečka koji nije sa ETF-a. Oni se nekako lepe za mene. Svi smerovi. Od elektronike do računarske tehnike.  :D
Nema baš puno veze sa građom  :D  A možda i ima. Nemam pojma  :D

dr_rapid:
I ja sam na ETF-u. Tezak je to faks, treba da se uci. I ja recimo rasturam se od knjige i kad mi prekipi mars u teretanu, tako da se drzim u nekoj ravnotezi. A i druga stvar, matematika je osnova ETF-a, verovatno su im zato privlacna. Ili su vam intresi slicni. Mada za cure je ETF raj. U salama 98% muskaraca i 2 % cura. Dok na medicini, ekonomiji i jezicima druga strana price.

Tanjica:
Kad si već pomenuo medicinu... Danas mi je sestra od strica diplomirala. 80-to godište. Kad se otrezni nagovoricu je da se učlani na forum  :D

Markoni:
to Tanjice , taman nam treba jedna doktorka  :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju