Ostalo > Offtopic
Bodibilding u Srbiji
Big_Rasha:
--- Citat: Markoni ---
--- Citat: dr_rapid ---Momci necete verovati sta se meni proslo ljeto desilo. Kupao sam se, bio samu kupacim gacama, za razliku od mase koji insistiraju na shorcu, uletio sam sa razgovor sa jednom curom, i nakon neke krace price rece: nevolim ja tako nabildane likove, ja volim oboicne muskarce, volim kad momak ima stomak. Meni je iskreno trebalo koji minut da dodjem sebi i da shvatim sta mi je upravo rekla.
--- Kraj citata ---
ma kenja , to te ona samo navlaci , kada ti to kaze ti joj uleti sa zvakom , da vidis da joj nece smetati sto si dobro gradjen , samo se foliraju .
idemo u Cacak , ko li ce nas predstavljati kad niko iz extreme tima ne ide :?
--- Kraj citata ---
Kad idu svi, idem i ja. Ali bice truba, vidis da niko nece da ide(od takmicara).
Spartacus:
--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: Spartacus ---
--- Citat: Big_Rasha ---
Tako posto ne zivim sa caletom, on je mislio da ja jedem u restoranu, posto trosim tolike pare. Jedno vece sam mu sve objasnio, jos mu jedino i dalje nesno zasto bi neko zeleo da ima misice.
--- Kraj citata ---
Imamo isti problem.
Mom ocu pada mrak na oci kad je neko misicaviji malo vise nego sto je to uobicajno.
Sa starcima uvijek problema npr. mene ne nervira da sebi spremam pet obroka dok njih to izuzetno nervira i stalno mi govore kako mi nije mrsko sve to raditi i kako sam opterecen ovime itd.
Ne bih dalje da idem jer bih se o ovome stvarno mogao raspisati.
--- Kraj citata ---
HA HA Sto moja baba kaze "Sta jedes svaki cas, sedi jednom ko covek" ili "Kukuuuuu, kakve su ti to kvrge poizlazile, nemoj vise da ides na taj BOLDIBILDINZ'. Obozavam je.
Samo sto ja zivim sam(vec 5-ta godina, to samo kad odem kuci u goste :wink:
--- Kraj citata ---
Pa ne mogu ti reci sreca tvoja sto zivis sam jer nije ni to super, ali mogu ti rec da i ja u zadnje vrijeme pozelim da zivim sam. Stvrno mi je ponekda previse komentara tipa kako mozes to da jedes ili koliki ti imas zeludac ili gdje ti to sve stane itd. A tu su jos i problemi s suplementacijom :cry:
Markoni:
evo clanka bas o tome kakvi se muskarci svidjaju zenama
http://www.t-nation.com/readTopic.do;jsessionid=1AD6A31C1804E8A9368103CF49A3A679.hydra?id=945459
Tanjica:
--- Citat: Markoni ---npr. ko ne bi voleo da ima devojku sa onakvim stomakom kao sto imaju witch i tanjica
--- Kraj citata ---
Mene moj dečko zove "mužu moj"
A mami sam morala da obećam da ću ići kod doktora
Jedino mi ćale malo pomaže, tako da ponekad idem kod njega u murkansku teretanu. Al to je sigurno zato što mu je žao da dajem pare za treninge ovde :D kad već tmogu za džabe da vežbam.
Mada tamo prvo moram da zavedem red, jer se međusobno gađaju tegovima. Al kad je džabe, preguram i to :D
Markoni:
aj tanjice reci ti kakvu gradju volis kod muskarc ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju