Ostalo > Offtopic
Bodibilding u Srbiji
Markoni:
npr. ko ne bi voleo da ima devojku sa onakvim stomakom kao sto imaju witch i tanjica
Zoka:
--- Citat: Markoni ---npr. ko ne bi voleo da ima devojku sa onakvim stomakom kao sto imaju witch i tanjica
--- Kraj citata ---
Moja zena ima takav stomak i moram ti priznati da nisam sretan zbog toga...
Ispravite me ako grijesim ali vecina djevojaka koja ima takav stomak je jako mrsava (bar moje vidjenje), jer za razliku od muskaraca koji imaju 6 pack kod njih je to povezano sa izgladnjivanjem a ne samo vjezbanjem...
Uglavnom, ja bio bio sretniji da nema 6 pack ali naravno da neme ni stomacic :)
Nije mi lako udovoljiti :)
Markoni:
pa bas i nije tako , evo nasa nova clanica LJUBA izgleda fantasticno ima plocice a nije mrsava , dobro ona je profesionalac ali ipak je moguce
Zoka:
Ma naravno da ima izuzetaka... vise sam govorio generalno...
A i to je stvar ukusa :)
Ja sam valjda samo Balakanac a kod nas se zna ko nosi "plocice" :)
Sala mala.. samo sam cesto zabrinut za njeno zdravlje i mislim da to nije vrijedno zdravlja...
Odo ja daleko sa ovim :)
Big_Rasha:
--- Citat: Spartacus ---
--- Citat: Big_Rasha ---
Tako posto ne zivim sa caletom, on je mislio da ja jedem u restoranu, posto trosim tolike pare. Jedno vece sam mu sve objasnio, jos mu jedino i dalje nesno zasto bi neko zeleo da ima misice.
--- Kraj citata ---
Imamo isti problem.
Mom ocu pada mrak na oci kad je neko misicaviji malo vise nego sto je to uobicajno.
Sa starcima uvijek problema npr. mene ne nervira da sebi spremam pet obroka dok njih to izuzetno nervira i stalno mi govore kako mi nije mrsko sve to raditi i kako sam opterecen ovime itd.
Ne bih dalje da idem jer bih se o ovome stvarno mogao raspisati.
--- Kraj citata ---
HA HA Sto moja baba kaze "Sta jedes svaki cas, sedi jednom ko covek" ili "Kukuuuuu, kakve su ti to kvrge poizlazile, nemoj vise da ides na taj BOLDIBILDINZ'. Obozavam je.
Samo sto ja zivim sam(vec 5-ta godina, to samo kad odem kuci u goste :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju