Ostalo > Offtopic

Bodibilding u Srbiji

<< < (3/7) > >>

Spartacus:

--- Citat: Big_Rasha ---
Tako posto ne zivim sa caletom, on je mislio da ja jedem u restoranu, posto trosim tolike pare. Jedno vece sam mu sve objasnio, jos mu jedino i dalje nesno zasto bi neko zeleo da ima misice.
--- Kraj citata ---

Imamo isti problem.
Mom ocu pada mrak na oci kad je neko misicaviji malo vise nego sto je to uobicajno.
Sa starcima uvijek problema npr. mene ne nervira da sebi spremam pet obroka dok njih to izuzetno nervira i stalno mi govore kako mi nije mrsko sve to raditi i kako sam opterecen ovime itd.
Ne bih dalje da idem jer bih se o ovome stvarno mogao raspisati.

Zoka:

--- Citat: dr_rapid ---Momci necete verovati sta se meni proslo ljeto desilo. Kupao sam se, bio samu kupacim gacama, za razliku od mase koji insistiraju na shorcu, uletio sam sa razgovor sa jednom curom, i nakon neke krace price rece: nevolim ja tako nabildane likove, ja volim oboicne muskarce, volim kad momak ima stomak. Meni je iskreno trebalo koji minut da dodjem sebi i da shvatim sta mi je upravo rekla.
--- Kraj citata ---

Pih... kompleksasice...
Mislim mogao bi o tome puno pricati al me mrzi :)
U svakom slucaju svaka djevojka koja drzi do sebe, mislim vodi racuna o sebi i svom tijelu, nikad ti nece reci takvu glupost... j*** je stomak da je j*** :)
Koliko se meni puta desio komentar "ma to je previse misica za mene"... al poslije se ispostavi da joj to nimalo ne smeta  :twisted:
Eh zene zene :)

Markoni:
ma samo se foliraju

milovan:
a to za devojke stvarno ima raznih, npr moja jedna drugarica koja bas lepo izgleda, trci ide na aerobik, seta sa deckom koji ima pivski stomacic :) , i kaze da joj je to simpaticno, i da ne voli kad je neko " ko kamen",  mada sve one vole tvrdo... da se razumemo :)

A sta bi za Cacak ?

Zoka:

--- Citat: Markoni ---ma samo se foliraju
--- Kraj citata ---

To je isto kao da mi kazemo da ne volimo lijepo gradjene djevojke :)
Nego onako sa sto vecim stomakom i po mogucnosti celulitom, mislim sto vise celulita :)
ahaaaaaaaaaaaa :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju