Ostalo > Offtopic

Tema o insulinu,16-o godisnjacima od 23god,opasnim suplementima...

<< < (3/10) > >>

dr_Jelena:

--- Citat: dusanes  Septembar 11, 2007, 07:08:04 posle podne ---Androstendion,dhea(Dehidroepiandrosteron)....ne kazem ja da su svi suplementi opasni. 

--- Kraj citata ---

eto, i ja da naučim nešto ... ovo su suplementi !?!?

kikko:

--- Citat: dusanes  Septembar 11, 2007, 07:11:16 posle podne ---A sto se insulina tice uzimam ga 2 godine,znam o njemu dosta pitao sam samo dali moze u apoteci da se nabavi posto sam ja na crno ga dosad nabavljo i verujte mi insulin nije tako opasan kao sto pricaju osim ako se ne pretera onda moze da bude stvarno zajeban.

--- Kraj citata ---
Ti imas 16 godina i vec 2 god uzimas insulin????

sasacg:
O prohormonima smo pricali ranije i zakljucili da ne vredi njihovo uzimanje,da ima vise negativnih strana,a skoro ni malo dobitaka...

dr_Jelena:

--- Citat: kikko  Septembar 11, 2007, 07:15:03 posle podne ---Ti imas 16 godina i vec 2 god uzimas insulin????

--- Kraj citata ---

Pazi kad nisam ni gledala koliko godina ima ....

Tek sad nemam šta da dodam na već rečeno ....

Ajde dete, lepo pročitaj moj post koji 6 mesta ispred ovog ... i stavi prst na čelo ...

Dusan2.0:
A Pedja ono u vezi aas sto sam pre pricao nije se odnosilo na tebe ili bilo koje bildere koji su dosta napredovali i bez njih,hteo sam samo da kazem da ne trebaju da ih uzimaju mladi i neiskusni bilderi koji mogu jos da napreduju i bez njih .I cilj mi nije bio da nekoga uvredim onim tekstom ako sam nekoga uvredio sory.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju