Ostalo > Offtopic
Tema o insulinu,16-o godisnjacima od 23god,opasnim suplementima...
H2SO4:
i koliko ti ono beshe ins uzimo vrmenski i koliko IU na dan i sa chime si ga sve stakovo ako nije tajna?
i kazes bas humulin-r? i to kod dilera ga nabavljo, idi molim te ...
Dusan2.0:
To koliko ces IU uzimati zavisi od coveka do coveka svako ima razlicitu ins osetljivost ja uzimam male doze 3 IU 1 dnevno posle treninga sa uh i brzim proteinom,i uzimam ga tacno 21 mesec naravno sa kratkim pauzama.I onog dilera sam odj...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: 0 Septembar 12, 2007, 02:12:00 posle podne ---To koliko ces IU uzimati zavisi od coveka do coveka svako ima razlicitu ins osetljivost ja uzimam male doze 3 IU 1 dnevno posle treninga sa uh i brzim proteinom,i uzimam ga tacno 21 mesec naravno sa kratkim pauzama.I onog dilera sam odj...
--- Kraj citata ---
21 mesec uzimas inuslion???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dusan2.0:
Tu sam ubrajao i pauze.
Ted Arcidi:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 12, 2007, 02:18:42 posle podne ---
--- Citat: 0 Septembar 12, 2007, 02:12:00 posle podne ---To koliko ces IU uzimati zavisi od coveka do coveka svako ima razlicitu ins osetljivost ja uzimam male doze 3 IU 1 dnevno posle treninga sa uh i brzim proteinom,i uzimam ga tacno 21 mesec naravno sa kratkim pauzama.I onog dilera sam odj...
--- Kraj citata ---
21 mesec uzimas inuslion???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
pa brate sto se cudis ,verovatno sada vise ne mora ni da ga kupuje,dobice ga na recept
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju