Ostalo > Offtopic
TERETANA
KasperskY:
Kao sto Rush kaze...glupo je porediti USA i SRBIJU jer postoji mnogo stvari koje se ne uklapaju po bilo cemu! Uporedite cene u EVROPI i cene USA i shvaticete da je u EVROPI sve itekako skuplje a da ne pricamo o fitness klubovima.Prosecna clanarina u Evropi je od 50 do 100eura!I to sto Rush kaze da vezba u teretani skupljoj po clanarini a slabije opremljenoj je uobicajena stvar u zemlji Srbiji.Svako voli da preceni sebe a da podceni druge!!!
Zato i postoje ovakvi i onakvi fitness klubovi (pa i oni koji sebe tu ubrajajua a tu ne pripadaju)! Na vama je da izaberete gde cete vezbati!
Ja se nikada zbog 200,300,500 dinara ne bih opredelio za podrum jer je razlika u krajnjim rezultatima i vise nego evidentna (a razlike postoje i u svemu ostalom)!!!
sasacg:
BIG,nisam bio u X3M-u nego se Pedja Extreme pohvalio da si ga posetio :D
H2SO4:
2500 din za najbolju teretanu u BG i nije neka visoka cifra jbt, odje u NS nema ispod 2 iljade ni jedna, a nista sad specijalno. ima i neka burzujska u novom bazaru - 700 eura godisnja clanarina, ali to je za tzv 'vidjenije osobe' , 'biznismene' , 'estradne umetnike' itd :)
rush:
--- Citat ---sisteme koji uopste nisu refentni
--- Kraj citata ---
mislio sam referentni :).
Ovaj primer sa clanarinama je nesto sto imamo na svakom koraku, znaci neko da malo nizu cenu a pri tom pruzi 10puta manje, zaista je neka disproporcija cena, imate neke prave rupe gde kompletna teretana kosta kao 2 sprave iz Extreme a cena je samo nekih 20-30% niza sto je daleko od logicnog, jasno je meni da mnogima i tih 20% znaci ali ne verujem da im se ta usteda isplati.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: rush ---
--- Citat ---sisteme koji uopste nisu refentni
--- Kraj citata ---
mislio sam referentni :).
Ovaj primer sa clanarinama je nesto sto imamo na svakom koraku, znaci neko da malo nizu cenu a pri tom pruzi 10puta manje, zaista je neka disproporcija cena, imate neke prave rupe gde kompletna teretana kosta kao 2 sprave iz Extreme a cena je samo nekih 20-30% niza sto je daleko od logicnog, jasno je meni da mnogima i tih 20% znaci ali ne verujem da im se ta usteda isplati.
--- Kraj citata ---
..ja znam gym gde je clanraina 200 dianra-mesecno./.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju