Ostalo > Offtopic
Gde je Dr-Jelena?
TTgirl:
Sad videh ovo.Imenakinjo..?:(
sasacg:
Eto dr-ice nema par dana i odmah alarm i uzbuna...Mene isto nema 4-5 dana a vi ni d.pe da pocesete :lol: :lol:
Dobro,dobro :twisted:
Coach:
...od tebe se očekuje da si tu jer si admin a ona je tu bila svojevoljno, meni zaista trebaju njeni saveti,jer blage veze nemam o mnogim stvarima koje ipak vidim da mi tebaju,pa ako neko nesto sazna,nek slobodno javi na pm,...thnx
sasacg:
--- Citat: Coach Oktobar 01, 2007, 08:51:10 pre podne ---...od tebe se očekuje da si tu jer si admin
--- Kraj citata ---
Evo sad pisem opravdanje za ove izostanke :twisted: Bice prosledjeno svim clanovima na pm uz dozu wheya na kucnu adresu,tako da se nadam da cete smoci snage da mi oprostite...
Pirat:
--- Citat: sasacg Oktobar 01, 2007, 01:25:52 pre podne ---Eto dr-ice nema par dana i odmah alarm i uzbuna...Mene isto nema 4-5 dana a vi ni d.pe da pocesete :lol: :lol:
Dobro,dobro :twisted:
--- Kraj citata ---
ako ti nesto znaci evo ja sam se zapitao gde je onaj sasacg ....? gde je kada sam nabasao u klubu i uzeo brojeve cetiri extra ribe , pa reko da podelim sa njim... ali jbg nije te bilo... nikada nisi tu kada si najpotrebniji ....morao sam sve sam...jbg :P
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju