Ostalo > Offtopic

/ne/kompetentnost nasih sudija!

<< < (2/10) > >>

Manimal:
Evo, posto se na drugim temama vodi diskusija o (ne)kompetentnosti i (ne)strucnosti nasih sudija, i da se ne bi kvarile iste, otvaram ovu temu gdje bi se nasi takmicari mogli osvrnuti o ovim (ne)osobinama istih. Vjerujem da ce se ova diskusija odvijati na jednom normalnom i civiliziranom nivou, a i nema potrebe da ne bude tako.

goran gajic:
samo bi voleo da general kaze svoj sud o takmicenu o boru i da li sam tad zasluzio da predstavljam nasu zemlju u egiptu........daddad bogdanovic je tada bio bolji
pedja secas se toga uvek si bio realan pa budi to isada.....

Pedja_Petrovic:

--- Citat: goran gajic  Oktobar 17, 2007, 03:01:45 pre podne ---samo bi voleo da general kaze svoj sud o takmicenu o boru i da li sam tad zasluzio da predstavljam nasu zemlju u egiptu........daddad bogdanovic je tada bio bolji
pedja secas se toga uvek si bio realan pa budi to isada.....

--- Kraj citata ---
..

naravno da se secam.....

tvoje drugo mesto ni jednog trenutnka nije dolazilo u pitanje....tu nema dileme...vidi stari...sta se tu desilo na kraju..ja pojma nemam..ja sam saznao da ti ne ides kada sam dosao na aerodrom a koji je stvarni razlog bio..stvarno nemam pojma...
posto se blek stena veoma dobro razume u tematiku,onda bih mogao da mu postavim isto pitanje kao i ti.....

IZ KOG RAZLOGA JE TO VECER PRIVULOVIC BIO APSOLTUNI????

a ako on nema pojma...ja cu veoma drage volje da mu obajsnim..jer mi je sada vec pun kurac sakrivanja iza nicokva,a ja jako dobro znam ko stoji iza cele te price..tako da mozemo da pricamo tovrenih karata..

pa bih krenuo redom...

jel mozes da naborjis sudije to vecer>>>>??

da nevedes razlog iz kog je goran trebalo da bude  treci...

i iz kog razloga je  sinisa bio apsotultini...

Pedja_Petrovic:
meni je zao sto nemam slika osim jedne sa tog takmicenja.....

ALIM AKO EJ TADASNJI PREDSEDNIK VUCKOVIC JAVNO REKAO DA JE OVO SPRDANJ STA JE URADJENO U APOSTUNOJ..OND ABIH MOLIO BLEKIJA DA SVOJE RAZLOGE IZ KOJIH JE ON DOSUDIO MENI 2 MESTO OVDE I SADA JAVNO IZNESSE!!!

Pedja_Petrovic:
ovo je sinisina forma 7 dana posle tog bora...

a prva slika je moja formu u boru

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju