Ostalo > Offtopic
Depilacija Vs Mashinica
H2SO4:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Oktobar 31, 2007, 08:00:28 posle podne ---
--- Citat: puppeter Oktobar 31, 2007, 03:41:40 posle podne ---
eeeee....kad se setim da mi je nekad bilo krivo sto na stomaku, grudima i ledjima nemam ni jednu jedinu dlaku.... :) :) :)
--- Kraj citata ---
Bolje da imaš ljudi koji su dlakaviji imaju navodno i povećan testo...sad je li to drži vodu...???!!!
--- Kraj citata ---
i meni je povecan test iha ha pa nisam dlakav 8)
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@H2SO4
Ma of cours ne znači to bukvalno, ali kaže meni jedan doc da je ipak pokazatelj ako ljudima raste brada, kosa, općenito ako je površina dlakavosti velika, recimo noge i prsa imaju u većini povećan testo do 24-26 godine života onda dolazim do prekida i ide prema dolje i onda dolazi do zastoja i preostaje ili umjetni ili stagnacija, a za pubertetlije koji su bez dlaka ne računajemo jer u njima je kemijska bomba i prirodni AAS. Eto nadam se da sam malo pojasnio ovu tezu koja nije skroz znanstveno potkripljena.
Koliko ti ono godina imaš???? :lol: :lol: :lol: :lol: Možda si pubertetlija hahahhahaha
PitBull:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Oktobar 31, 2007, 11:04:19 posle podne ---@H2SO4
Ma of cours ne znači to bukvalno, ali kaže meni jedan doc da je ipak pokazatelj ako ljudima raste brada, kosa, općenito ako je površina dlakavosti velika, recimo noge i prsa imaju u većini povećan testo do 24-26 godine života onda dolazim do prekida i ide prema dolje i onda dolazi do zastoja i preostaje ili umjetni ili stagnacija, a za pubertetlije koji su bez dlaka ne računajemo jer u njima je kemijska bomba i prirodni AAS. Eto nadam se da sam malo pojasnio ovu tezu koja nije skroz znanstveno potkripljena.
Koliko ti ono godina imaš???? :lol: :lol: :lol: :lol: Možda si pubertetlija hahahhahaha
--- Kraj citata ---
njega pubertet nikad nece proci :twisted: :lol: :lol:
H2SO4:
imam 17-18 god, tuda nedje :lol:
staf:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Oktobar 31, 2007, 08:00:28 posle podne ---
--- Citat: puppeter Oktobar 31, 2007, 03:41:40 posle podne ---
eeeee....kad se setim da mi je nekad bilo krivo sto na stomaku, grudima i ledjima nemam ni jednu jedinu dlaku.... :) :) :)
--- Kraj citata ---
Bolje da imaš ljudi koji su dlakaviji imaju navodno i povećan testo...sad je li to drži vodu...???!!!
--- Kraj citata ---
to sam i ja chuo dosta puta i to bi u vecini sluchajeva trebalo da bude tacno,a to ne znaci da oni koji su manje dlakavi nemaju dovoljno ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju