Ostalo > Offtopic

Depilacija Vs Mashinica

<< < (5/10) > >>

TTgirl:
E ljudi...imam jedno pitanje. Ako neko od vas ima osetljivu kozu(izrazito) sta vam pomogne da je umirite posle
depilacije da ne bi bilo crvenih tackica..?Ja sam cula svakakve varijante,ali ja licno nemam osetljivu kozu i nikada
nisam imala problem sa tim...Medjutim info mi je potreban :(

sasacg:

--- Citat: TTgirl  Novembar 21, 2007, 05:06:10 posle podne ---E ljudi...imam jedno pitanje. Ako neko od vas ima osetljivu kozu(izrazito) sta vam pomogne da je umirite posle
depilacije da ne bi bilo crvenih tackica..?Ja sam cula svakakve varijante,ali ja licno nemam osetljivu kozu i nikada

--- Kraj citata ---

Koliko ja znam puder bi trebalo da umiri iritiranu kozu,mada mozda se i varam :lol:

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: sasacg  Novembar 21, 2007, 05:11:17 posle podne ---
--- Citat: TTgirl  Novembar 21, 2007, 05:06:10 posle podne ---E ljudi...imam jedno pitanje. Ako neko od vas ima osetljivu kozu(izrazito) sta vam pomogne da je umirite posle

--- Kraj citata ---

Koliko ja znam puder bi trebalo da umiri iritiranu kozu,mada mozda se i varam :lol:

--- Kraj citata ---
Varaš se!!!!!! Samo će da začepi pore kože, podupre zarastanje i iritaciju kože!!!
Losioni za tijelo pomažu, koji hidratiziraju kožu, meni pomaže nivea soft, ona bijela sa jojobom! Meni se koža smirila nakon korištenja...

Manimal:

--- Kraj citata ---

Neki body lotion!

sasacg:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Novembar 21, 2007, 05:19:24 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Novembar 21, 2007, 05:11:17 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Varaš se!!!!!! Samo će da začepi pore kože, podupre zarastanje i iritaciju kože!!!
Losioni za tijelo pomažu, koji hidratiziraju kožu, meni pomaže nivea soft, ona bijela sa jojobom! Meni se koža smirila nakon korištenja...

--- Kraj citata ---

Eto,jbg ipak se varam :lol: Nikad se nisam brijao (jednom Veet krama :wink:),a tu je masinica za skracivanje ili totalno brijanje :wink:

Medjutim,imam problema sa iritacijom posle brijanja lica,tu sve pocrveni kao babunova zadnjica :lol: Onaj niveo sa belim poklopcem (jel to isto sto si napisao?) pomaze u tom slucaju,mozda pomogne i na telu :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju