General Bodybuilding Discussion > Članci

Gladovanje i ciscenje organizma

(1/4) > >>

Markonsw:
nashao sam zanimljiv text o gladovanj http://www.zdravaishrana.net/gladovanje.htm   , pa me zanima sta vi mislite o tome koliko je to zaista zdravo , da li bi povremeno trebali da gladujemo .... znam da i nije neka tema za body building forum , ali ipak tice se fizickog zdravlja..

sto kaze moj cale, najzdraviji su ljudi bili za vreme drugog svetskog rata po onim logorima ,gde su ih drzali na gladovanju danima... posle su ziveli i po 100godina  :lol:

mada realno ja kad jednom preskocim obrok oma izgubim 1kg  :?

Spale:
Mislim sve najgore, osim ako je neko tesko bolestan, pa ima sansu u tom nacinu "ishrane".

adis88:
ARNOLD JE DAVNO REKO OSTANI GLADAN OSTANI ZDRAV

gabi:
znas sta ja kontam?
kao sto se preporucuje za ribice (akvarijumske!) i  kerice jednom nedeljno da se ostave  bez hrane-ne znam zasto to onda ne bi bilo korisno i preporucljivo   i za coveka...ipak treba  vremena da se izbaci sve nepotrebno i stetno iz organizma...ali opet,ni sa gladovanjem,kao i sa svime ,ne treba preterivati
 :shock:

gabi:

--- Citat: Markonsw  Novembar 08, 2007, 05:22:46 posle podne ---

sto kaze moj cale, najzdraviji su ljudi bili za vreme drugog svetskog rata po onim logorima ,gde su ih drzali na gladovanju danima... posle su ziveli i po 100godina  :lol:

--- Kraj citata ---

LOL
...AKO SU PREZIVELI... 8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju