General Bodybuilding Discussion > Članci

Gladovanje i ciscenje organizma

<< < (2/4) > >>

Ajs_Krejatin:

--- Citat ---"mada realno ja kad jednom preskocim obrok oma izgubim 1kg  Confused:"

--- Kraj citata ---
What the f***? sto pricas covjece

Markonsw:

--- Citat: gabi  Novembar 08, 2007, 07:12:29 posle podne ---znas sta ja kontam?
kao sto se preporucuje za ribice (akvarijumske!) i  kerice jednom nedeljno da se ostave  bez hrane-ne znam zasto to onda ne bi bilo korisno i preporucljivo   i za coveka...ipak treba  vremena da se izbaci sve nepotrebno i stetno iz organizma...ali opet,ni sa gladovanjem,kao i sa svime ,ne treba preterivati
 :shock:

--- Kraj citata ---

pa to i ja kontam, moja sestra gladuje vec jedno 2 meseca na taj fazon jednom nedeljno ,kaze da je dosta tesko u pocetku , ali posle se organizam navikne da neces unositi hranu tog odredjenog dana , i realno ni ne trazi da unosis nista.
izgubila je dosta na kilazi ali ne preterano... mozda par kg-a  4-6

Markonsw:

--- Citat: Ajs_Krejatin  Novembar 08, 2007, 07:26:25 posle podne ---
--- Citat ---"mada realno ja kad jednom preskocim obrok oma izgubim 1kg  Confused:"

--- Kraj citata ---
What the f***? sto pricas covjece

--- Kraj citata ---

da sorry nisam objasnio na sta mislim , kad sam "prinudjen" da preskocim obrok, znaci kad sam u gradu , dok radim , il slicno..... inace ja jos ne konzumiram gladovanje.. samo se informisem

Ajs_Krejatin:
ma nego kako mozes izgubit 1 kg ako ne pojedes jedan obrok?? to mi nikako nije jasno. jel ti pojedes 1 kg hrane za svaki obrok ili kako ..?

Markonsw:

--- Citat: Ajs_Krejatin  Novembar 08, 2007, 07:35:00 posle podne ---ma nego kako mozes izgubit 1 kg ako ne pojedes jedan obrok?? to mi nikako nije jasno. jel ti pojedes 1 kg hrane za svaki obrok ili kako ..?

--- Kraj citata ---

realno ne izgubim 1kg al izgubim dosta, nisam nikad merio jednostavno osecam se toliko lose i istroseno ko da sam  izgubio pola telesne mase

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju