Multimedia > Slike/Muškarci
Вас из дас?
Plazma_King:
pa milovane malo si pobrkao loncice...kazes svidja ti se "ne preteran izgled" i postavljas sliku onog mr.fitnessa...zatim kazes da ti se uopste ne svidja "preteran" izgled i stavljas sliku ronnie-a...dobro to je u redu...ali onda odjednom stavljas sliku shaw ray-a koji bi se po tim tvojim "ukusima" sigurno svrstao u "preteran" izgled,i za njega kazes da je odlican...onda idluci se...bolje da si u startu rekao nesto u fazonu "postujem izgled bodibildera ali hocu vise da izgledam kao mr.fitness"...razumes...
i nije shawn ray toliko daleko od ronnie-a...pa nije ronnie neko od 300kg a svi ostali od po 110kg...ronnie jeste veci ali bi sigurno i shawn ray voleo da bude makar jednom veci od coleman-a,nije on kriv sto coleman ima fantasticnu genetiku...poenta moje price je da je glupo deliti vrhunske bodibildere medjusobno,jer i taj shawn ray bi pored nekog bildera sa ovih prostora izgledao kao ronnie...
u redu je da ti kazes svoje misljenje,ali ne mozes za nekog bildera reci da je "nakaza" ili "unisten preteranom hemijom"...to nije u redu...ti ljudi su zasluzili maksimalno potovanje bez obzira jel ti se svidja necija gradja ili ne...na kraju krajeva ovo je bb forum gde moraju da se cene prave vrednosti a ne da se donose neki sudovi...i to ne narocito o bivsim,sadasnjim ili buducim sampionima...
t1000:
Kao prvo Ronnieva genetika nije nista posebno-ako hoces da vidis sta je GENETIKA pogledaj topic iznad,a tu su i ostali bodybuilderi koji,po mom misljenju imaju malo vise "dara" a to su:Lee Haney,Lee Priest,Serge Nubret...I nije Milovan postavio slike od Ronnie-a,vac ja...I slika od "onog" mr. fitness-a je sjajna,i ne verujem da je covek rekao nesto lose o njoj -nije je za dzabe postavio na forum
Markoni:
ne brinite razbicu ja milovana samo kada ga vidim na fudbalu hahahah
cuvaj se milovane zbog ovoga sledi klizeci haha
Plazma_King:
kako to ronnieva genetika nije nista posebno...pa zasto onda ti drugi "geneticari" nisu veci od njega...kako to imaju vise "dara" ajde objasni to malo...
nisam ja mislio nista lose u onom postu vc sam samo rekao da se ne mogu mr.fitness i shawn ray svrstavati u istu grupu...i takodje da treba svim profesionalcima ukazati veliko postovanje bez obzira jel neko zeli da izgleda kao oni ili ne...
t1000:
Svaka cast njemu.Ne poredim ja mr. fitness i "shawn ray-a" vec kazem sta je po mom misljenju lepse i kako se meni vise svidja.Ja SIGURNO ni za 10 godina necu ici na takmicenja pa bi bar za tih "10" godina voleo da izgledam bar u pola kao mr.fitness...
Inace posujem izgled vecina BB-a
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju