General Bodybuilding Discussion > Članci

SPORT I KULT BY LJUBODRAG SIMONOVIC -DUCI

<< < (3/3)

Pirat:

--- Citat: Polomac  Decembar 02, 2007, 02:54:00 posle podne ---Ja iskreno kada je bio gost nekoliko puta na SOS-U,NISAM MOGAO DA GLEDAM TE EMISIJE..Strasno,apelovati tako glasno da je sport nesto katastrofalno,nee,tako nesto se ne moze nikako globalizovati..ne deco nemojte se baviti sportom idite na ulicu ulicarite,alkoholisite i ostale stvari koje su JAKO DOBRE,ma necu da se upustam u ovo,  :x  :x  :x ......

--- Kraj citata ---
ne kaze on to...(barem ne u ovom tekstu-sta je pricao na SOS-u?) ...on govori o profesionalnom sportu... i gde je sve to krenulo  u kom pravcu..... i potpuno je upravu... naveo je dosta istinitih cinjenica... jer realno gledajuci jedan sportista, hteo to ili ne, da bi se uklopio u ceo taj sistem i parirao u danasnje vreme u takmicarskom sportu - izlaze svoje zdravlje raznim opasnostima...-sto preko krvnickih treninga, raznih supstanci, dopinga....- vrhunac po meni u svemu tome sto sam cuo-sto je i naveo Duci je doping krvi - pred utakmicu se prima ne znam sada tacno koliko jedinica krvi , i to daje najvisse snage za utakmicu....mislim to mi je  bass bolesno pa, jbt pa  bolesnici primaju krv i oni sto lezze u bolnickim posteljama...zar sport nije nesto sto bi trebalo da promovisse zdrav nacin zivota, zdravo telo....to je ono sto je Duci naglasio - princip kapitalizma- mnogima je zanimljivije gledati ljude kako se lome, trce,krljaju po fudbalskim , ragbi, terenima....bodibildere koji lice na monstrume- bez simetrije...itd ...sve da bi se tu vrteo sto veci novac, zarada na sportistima koji se stvarno tretiraju kao masine...
to je profi sport...ali to ne znaci da se sada ne treba baviti sportom i da treba izaci na ulicu i drogirati se ili sta vec....
P.S. Pedja svaka cast za tekst...

H2SO4:
ja ducija mogu slusat/citat po cijele dane.
trebalo bi ga na neki program postavit 24/7.

Pedja_Petrovic:
PIRAT JE U PRAVU....

JA SAM NEKO KO SE BAVI SA OVIM SPORTOM MOGU SLOBODNO DA KAZEM PROFI..JER OD OVOGA ZIVIM ITD..ITD..ITD..A DA BI SE BAVIO PROFI SA NECIM NE TREBA TI PRO CARD ....NEGO NESTO DRUGO...

I OVO JE ONO O CEMU DUCI I GOVRI..I U PRAVU JE..U OVOME SPROTU..SVI VISE ZARADJUJU RECIMO OD NAS KOJI SE  BAVIMO SA TIM.

POLOMAC..RAZMISLI MALO...DALI SMO BRANISLAVA I JA ZASLUZILI DA NAM SE KRIVO IME PROCITA OVE GODINE NA DRZAVNOM?????

Polomac:
Opet kazem nevezano za ovaj text razumem vas u potpunosti i kazem ok,svi se u tome slazemo,ali ono sto sam rekao bilo je vezano za onu emisiju gde je Duci rekao i sto treba i sto ne....Ali ono sto nije trebalo bilo je uzasno cuti..A to za tebe I Branku Pedjo to je za ono sta reci ,no coment.

H2SO4:
http://www.zshare.net/audio/4837820b311069/
Ducijevo gostovanje na radio fokusu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju