Koja je fora odselit se od roditelja? Meni moji roditelji kupuju supse. Da ne pričam o hrani Inače studiram pa ne radim. Prema tome, što se mene tiče ja bih mogao sa mojima dok nas smrt ne rastavi.
pa sada bas da je recenica pravilno formulisana-i nije.iskreno se nadam da se salis oko toga tj da je ovo sala
ali sve i da je tako
ne vidim razloga zasto bi ti roditelji BACALI pare
to sto ti daju sa za supse je sigurno bole nego da ti daju pare pa da kupujes gudru,ali ne vidim razlog zasto bi korstio njihovu dobru volju pa ih bacao na gluposti kao neki
hehe, naravno da je šala.
Svako voli da bude nezavistan i to je OK. Ja, naravno, opet kao student nemam tu mogućnost, a opet imam sreću što se moji roditelji razumiju u mnogo što, pa i u suplementaciju tj toliko da znaju da nije hemija i da vitamin C nije droga, kao i to da sve to može samo pomoći.
Moj otac takođe koristi sportske preparate, pa tu nalazim na razumijevanje evo već godinama, Kao i što mi je on rekao (a i ti namenuo sad u tvom postu), ''bolje sine da ti dajem za ovo, nego za cigare i alkohol. '' To mi je rekao kada sam još počinjao sa treninzima još dok sam bio srednjoškolac i nije pogriješio. Samo me je podstakao i uputio ka pravom putu, što mu ja na neki način i vraćem. Možda ne novcem, ali bitnijim stvarima od pomenutog.
Prema tome, volio bih da je većina roditelja baš na ovaj princip. Ne moraju da budu poznavaoci materije, dovoljno je da samo nađu malo razumijevanja za svoju đecu, posebno u kritičnim godinama kada se oni sami opredjeljuju kojim putem krenuti? Često ta nerazumijevanje od strane roditelja bude smjernica za pogrešan pravac iz kojeg vrlo često nema ni povratka.
Nego, da ne idem više u off.