Ostalo > Offtopic
!!!True Remorse!!!
Pirat:
nelle brate postoji jedna stara poslovica
za ribom i autobusom se nikada ne trci.... uvek dodje druga...
ali nije u redu da iznossis svoje probleme sa ribom na bb forumu... niti da se tu nesto raspravljate (to je stvarno nisko)
sta god ima raspravi se direktno u cetiri oka , ne moraju svi da znaju jbt... kapiram ja pogubi se covek , iznervira sta vec... ali ajde ljudi drzite malo do sebe... ipak je ovo bbforum
poz nelle i zelim ti sto pre da prebrodiss ovu situaciju i pamet u glavu covek !!!!
nellle:
--- Citat: pirat Decembar 21, 2007, 12:28:59 pre podne ---nelle brate postoji jedna stara poslovica
ali nije u redu da iznossis svoje probleme sa ribom na bb forumu... niti da se tu nesto raspravljate (to je stvarno nisko)
sta god ima raspravi se direktno u cetiri oka , ne moraju svi da znaju jbt... kapiram ja pogubi se covek , iznervira sta vec... ali ajde ljudi drzite malo do sebe... ipak je ovo bbforum
poz nelle i zelim ti sto pre da prebrodiss ovu situaciju i pamet u glavu covek !!!!
--- Kraj citata ---
jao brate kako bi te tuko sada....
Pirat:
--- Citat: nellle Decembar 21, 2007, 12:32:11 pre podne ---
--- Citat: pirat Decembar 21, 2007, 12:28:59 pre podne ---nelle brate postoji jedna stara poslovica
--- Kraj citata ---
jao brate kako bi te tuko sada....
--- Kraj citata ---
veruj mi brate da sam ti dao prijateljski i dobronameran savet....
ATJ LUCKO™:
jbg pirat nisu svi ljudi iisti
a i zasto je nisko vidis da mu je doslo gusto... covjek se povjerio i mislim da mu je sad bar malo lakse...ipak mu mi tu nesto znacimo...
Pirat:
Ja sam mu rekao sta je bolje za njega , i veruj mi da je tako...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju