Ostalo > Offtopic

Teretana u New Yorku???

(1/7) > >>

bez padez:
Pozdrav svima! U septembru sam se preselio u NY i pauzirao treniranje dok se ne naviknem na sve novo i tako to. Prodje ovde raspust i meni se nastavlja, al imam jedan problem. Ne postoji nigde normalna teretana. Jedino sam dobro, to jest predobro video gold's gym, ali to je na west side-u pa mi ne odgovara. Inace ima naravno teretana, al svi nude neke kurseve i gluposti i ne znam ni ja koje casove, koje su mozda dobre, al mi ne odgovaraju. Meni logicno treba pristup tegovima, spravama i kardio opremi i da picim svoje. Plus je veliki problem sto imam 14 godina, a ovde s tim gnjave.  Znam da je malo cudno pitati za ovako nesto na forumu al otkud znam, video sam tu i tamo nekih clanova koji su pisali NY. Ako neko moze negde da me uputi bio bih beskrajno zahvalan posto moram da zapocnem s treniranjem vise. Pozdrav! 

t1000:
Nek si ziv i zdrav jos 100 godina ja sa 14 nisam znao sta je biceps,samo polako.

bez padez:
Hehe pa dobro, nek sam mlad, ne moram da se ukilavim u ovoj americi. Nisam 6 meseci trenirao, ni nasta ne licim. Sacu da stavim neke slike od letos na forum, pa cu mozda i neke slike od sada, pa da vidis o cemu ti pricam. Inace, posto se verovatno niko ne seca, ja sam vojin drug, to jest pittbul-ov drug. Pozdrav

sasacg:
Nismo te zaboravili,ne brini...Nemoguce da u tolikom gradu ne mozes da nadjes teretanu koja ti odgovara?Odjebi ih sa tim casovima i glupostima,reci "imam ja jedan forum,sve su mi oni objasnili sta i kako,dajte vi meni samo tegove..." :lol: :lol:

ivan2big:
Svojevremeno sam u Bg bio instruktor jednoj nasoj manekenki (devojka iz spota Z.Joksimovica-Lane moje),koja zivi i radi u NY.
Kaze da tamo ima bezbroj vrhunskih teretana na svakom cosku.
Sad,da ima raznih programa i kurseva-ima,ali naravno da ima i ta "obicna" varijanta,mada tamo svako ima svog instruktora,to je tamo normalno...
Procackaj malo detaljnije tamo,nemoj da si lenj,mnogi od nas bi ubili za tu tvoju "tesku"dilemu-gde vezbati u NY!;-)
Uzivaj!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju