Ostalo > Offtopic

Teretana u New Yorku???

<< < (2/7) > >>

bez padez:
Pa jeste, ima ih kolko oces, al to je sve za manhattan bogatase kojima je fora da dobro izgledaju pa im daju neke gluposti za ogromne cene. Verovatno bi mogao u bruklinu lako da nadjem to sto mi treba, al pazi, ja sam na upper east side manhattan i ovde je sve toliko skupo da je apsurdno. Najobicnije nemam 1000 evra mesecno da placam trenera, a to je jedino sto su mi nudili do sada, delimicno jer imam 14 godina pa im je frka da me puste samog. Ta devojka se bavi odrzavanjem tela i naravno da hoce da ulozi u to, al ja jbg imam dzeparac i sta jos uspem da nagovorim caleta i kevu da mi daju :/ Sva ta velika mesta su u tim nekim programima ili sa trenerima koji su skupi. Malih ima, ali treba naci one koje nisu krs, kakvih sam se nagledao. Gledacu ja naravno i ovako po ulici, do sad sam bio na odmoru pa nisam mogao, mislim ono van grada, ali rekoh mozda mi se posreci da neko s foruma zna dobro mesto. Hvala, Pozdrav opet

nellle:

--- Citat: bez padez  Januar 06, 2008, 11:57:09 posle podne --- Malih ima, ali treba naci one koje nisu krs, kakvih sam se nagledao

--- Kraj citata ---

ajde nemoj sada i ti da izvodis....u takvim teretanama se prave misici a ne u nekim fency!
vazno je da u teretani imas sipku i tegove,a da li ima masine ili trake za trcanje,bicikle,klimu,da li je prljavo ili cisto....ma to je skroz ne vazno!!!
krs teretana postoji samo za onog koji nema volju da nesto uradi!
pozz

Nico:
pa imas YMCA sigurno negde. Tamo je solidno i ne treba ti nista vise od toga.
ja sam isao tamo i placao sam po 6 USD mesecno, posto sam ispunio neke formulare za nekakvu pomoc (jebiga, ucenik sam bio, socijala)

bez padez:
Pozdrav Nelle! Ja bas trazim to o cemu govoris, al krsevi o kojima ti pricam sazdrze bucice do 10kg, par sprava za koje nikad neces cuti na ovom forumu i neki lik koji glumi instruktora. Znam neke ljude iz skole koji idu u takva mesta i ne napreduju nista, mada oni to nista ne kontaju. Pazi, meni u vrh glave treba benc, sprava za zgibove i propadanja, dobar sklop bucica za free lifting, i nesto za noge mada i to mogu bez sprava. Iskreno mi treba samo mesto gde rade i drugi ozbilni i gde mogu da dobijem savete na licu mesta, jer se inace smorim, a ovde nemam ozbiljne ortake da idu samnom. Trcanje je najmanji problem imam ceo grad. Nego ta mala mesta nemaju takve stvari nego one kombinatorike od sprava sto nista valja, napravljeno da imas sto vise funkcija, a ne kvalitetne funkcije. Al ne sumnjam da cu naci, samo pousavam sto pre :) Hvala

Pozdrav Nico, ima naravno, al ne daju ispod 16 il 18, ne secam se, da se trenira bez instruktora, a ko sto sam vec rekao to kosta jbg pa taman 150 puta vise nego sto si ti placao :) Hvala, poZz

Nico:
pa ako samo trazis da imas klupu, bucice, sipku, i spravu za zgibove, sto si ne kupis sve to i napravis mini teretanu za tvoje potrebe kod tebe gajbi (pretpostavljam da zivis u kuci, i da imas podrum, kao i vecina u USA).
A sprave ces jeftino nabaviti, idi na Craigslist i tu ces sigurno naci nesto polovno i jeftino....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju