Ostalo > Offtopic
Teretana u New Yorku???
bez padez:
Bio sam danas u NYSC, imaju vrh teretanu, ono fazon dva sprata, razlicit delovi i tako. Uplacuje se 80 dolara mesecno i dolazis kad god hoces, radis sta god hoces i imas raspored kad su ono kao grupne stvari na koje mozes da ides, pokriven clanarinom. To mi je prva opcija. Gledam sta jos ima...
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Zašto gdje možeš?
Pa zar teretanu imaju uvjeti ono tipa 18+?
bez padez:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 07, 2008, 11:13:14 posle podne ---Zašto gdje možeš?
--- Kraj citata ---
Kako mislis, ne razumem?
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: bez padez Januar 07, 2008, 11:18:41 posle podne ---
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 07, 2008, 11:13:14 posle podne ---Zašto gdje možeš?
--- Kraj citata ---
Kako mislis, ne razumem?
--- Kraj citata ---
Napisao si kao da ne možeš da treniraš u svakoj nisam ja tebe razumio koji je razlog? LoL
bez padez:
A :D Pa bas zbog tog 18+, na dva tri mesta koja sam prethodno pogledao sam mogao jedino sa privatnim instruktorom da treniram. Ovde samo trebaju cale i keva da potpisu, sto nije problem i rado cu ici ovde jer mi je jako blizu kuce i ful je teretana, samo moram da vidim oko kinte dal je sve u redu, a ipak da pogledam nema negde jeftinije. Haha da ste videli kako me je zena pogledala kad sam joj rekao da sam u Srbiji placao 15 evra po treningu. Haha nije mogla da veruje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju