Ostalo > Offtopic

LJudi zasto se truditi ???

<< < (3/4) > >>

laracroft:
ako si istrajao 7godina u sportu istraj i sad,ka cilju ima vise trnja nego icega;tako je sudjeno i gotovo,ne trosi vreme na pitanja a sto meni i zasto ja?je rto vodi ka neprimetnoj depresiji i pravljenju onog slucaja jadan ja,a to ti ne treba.

ne nzma koje su posledice udes bile,ali eto postavi sebi neki novi cilj,nije zivot imao smisla samo u b.b

Spale:
kako zasto, pa ako si nesta postigao, sad imas vec i znanje i iskustvo iza sebe, ici ce lakse, ti si u prednosti u odnosu na one koji tek pocinju, to trba da ti da jos vecu volju i motivaciju...

H2SO4:

--- Citat: bruce ---
Zamislite ovo treniras 7 godina bodibilding i taman pred natjecanje neznam sad cega ... da se proslavis ... udari te auto....
I NA KRAJU SE PITAM CEMU SVA PATNJA,KRV I POTROSENO VRIJEME...
nadam se da cete razmisliti o ovome ako ima neko neki mudar odgovor cijenili bi ga svi  :D  :D  :D  :D  :D
--- Kraj citata ---

kakva crna patnja, krv i potroseno vrijeme? ali te ko cera da crnchis po teretani?  :cry:
a ono da me fisne auto(pu pu daleko bilo) barem bi prelistavo fine uspomene iz teretane (koje bi valjda ubrzale oporavak) lezeci onako zdrobljenih kostiju u bolnickom krevetu :)

Spale:

--- Citat: H2SO4 ---
--- Citat: bruce ---
Zamislite ovo treniras 7 godina bodibilding i taman pred natjecanje neznam sad cega ... da se proslavis ... udari te auto....
I NA KRAJU SE PITAM CEMU SVA PATNJA,KRV I POTROSENO VRIJEME...
nadam se da cete razmisliti o ovome ako ima neko neki mudar odgovor cijenili bi ga svi  :D  :D  :D  :D  :D
--- Kraj citata ---

kakva crna patnja, krv i potroseno vrijeme? ali te ko cera da crnchis po teretani?  :cry:
a ono da me fisne auto(pu pu daleko bilo) barem bi prelistavo fine uspomene iz teretane (koje bi valjda ubrzale oporavak) lezeci onako zdrobljenih kostiju u bolnickom krevetu :)
--- Kraj citata ---

Ja kad sam bio u bolnici jedna torba mi je bila rezervisana samo za BB casopise:)

IFBBPro:
Ovako gledaj na to.. zasto uopste zivis ako ces na kraju umrijeti heh.. tako gledaj i na bilo sta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju