Ostalo > Offtopic
LJudi zasto se truditi ???
Spartacus:
--- Citat: bruce ---Treniram cijeli svoj zivot ...
Od malih nogu otac me tento na svakojake treninge i jednostavno su mi usli u krv... mnogi prijatelji su ljuti na mene jer svaku vecer treniram (osim petkom)...i na kraju kad pogledam sta sam ja dobio...
Zamislite ovo treniras 7 godina bodibilding i taman pred natjecanje neznam sad cega ... da se proslavis ... udari te auto....
I NA KRAJU SE PITAM CEMU SVA PATNJA,KRV I POTROSENO VRIJEME...
nadam se da cete razmisliti o ovome ako ima neko neki mudar odgovor cijenili bi ga svi :D :D :D :D :D
--- Kraj citata ---
Kad bih ja tako razmisljao onda u zivotu nista ne bi radio niti se trudio oko icega. Zasto? Zato sto kad umrem nista od toga necu ponijeti sa sobom pod zemlju, i sva sikiracija i ostale zajebancije mi nece nista znaciti. Ali to jednostavno ne ide tako. Neke stvari su van naseg dometa i na njih ne mozemo uticati ma koliko se mi trudili, ali nam to ne daje pravo na odustajanje.
Nemoj tako da razmisljas, a ako ti se takvo nesto desilo, sto ne bih volio ni u kom slucaju, onda mi je stvarno zao.
Pozdrav
Markoni:
e ovo ja premestam u OFFTOPIC
Manimal:
--- Citat: MaliSima ---jbg da nisi trenirao mozda bi taj udar auta bio fatalan iu mi ne bi citali tvoj post.Always look on the bride side of life!
--- Kraj citata ---
BRIDE=BRIGHT
Nikae:
--- Citat: Manimal ---
--- Citat: MaliSima ---jbg da nisi trenirao mozda bi taj udar auta bio fatalan iu mi ne bi citali tvoj post.Always look on the bride side of life!
--- Kraj citata ---
BRIDE=BRIGHT
--- Kraj citata ---
DU YOU SPEECH ENGLAND?
ma dobro, razumemo ga :)
Manimal:
--- Citat: Nikae ---
--- Citat: Manimal ---
--- Kraj citata ---
BRIDE=BRIGHT
--- Kraj citata ---
DU YOU SPEECH ENGLAND?
ma dobro, razumemo ga :)
--- Kraj citata ---
Razumes ga ti kad si pametan i znas ENGLAND, ali oni koji bi da nauce, da ne nauce krivo.
ANDRSTEND :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju