Ostalo > Offtopic

X3M FORUM od danas!!!

<< < (24/32) > >>

vlada sin:
Extra sto ste vratili stare boje, mada ja sam se i na ono privikao. Jos da slike vidimo i to je to.

EXTREME:

--- Citat: vlada sin  Decembar 11, 2011, 12:01:59 pre podne ---Extra sto ste vratili stare boje, mada ja sam se i na ono privikao. Jos da slike vidimo i to je to.

--- Kraj citata ---

Na sta mislis kada  kazes "da vidis slike"? Sve slike na forumu se besprekorno vide?!

Mico Bradina:
Odlično je ovo :D

vlada sin:

--- Citat: EXTREME  Decembar 11, 2011, 12:17:52 pre podne ---
--- Citat: vlada sin  Decembar 11, 2011, 12:01:59 pre podne ---Extra sto ste vratili stare boje, mada ja sam se i na ono privikao. Jos da slike vidimo i to je to.

--- Kraj citata ---

Na sta mislis kada  kazes "da vidis slike"? Sve slike na forumu se besprekorno vide?!

--- Kraj citata ---
lose sam se izrazio, mislio sam one slicice gore sto su bili Milos i Milamar,ne znam kako se to zove:-)

Black&Decker:

--- Citat: vlada sin  Decembar 11, 2011, 12:48:51 pre podne ---
--- Citat: EXTREME  Decembar 11, 2011, 12:17:52 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
lose sam se izrazio, mislio sam one slicice gore sto su bili Milos i Milamar,ne znam kako se to zove:-)

--- Kraj citata ---
pa mesto toga je ova slika X3m4um

samo vratite ono "odgovori na vase poruke" i "neprocitane poruke" ja sam samo to koristio,sad sam pogubljen :)
verovatno su izmedju ostalog to te sitnice koje trebaju da se srede.

zar smo morali da zaradimo dioptriju samo zbog skina...ko ce sad da nam snosi posledice lecanja :D
ovo je melem za oci,osecam se kao soko.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju