Ostalo > Offtopic

X3M FORUM od danas!!!

<< < (31/32) > >>

BBBbbb:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Avgust 26, 2013, 02:55:30 posle podne ---da
ako se banuje IP vrlo moguce da imas probem
ajde vidi pa javi

--- Kraj citata ---
Ko sto rekoh, sad je sve OK, sredio Mica. Taj problem je i bio.
Hvala!

Marvox:
Da li je moguce, a mislim da jeste da odgovori u temama mogu da se ocenjuju sa + ili - ... Jedan drugi forum koji ima ja mislim istu postavu za forum, ako mogu tako da se izrazim ima tu pricu i to je ok, pogotovo za postove koji su ispravni ili koji nisu, vezano za sve.
Eto cisto predlog, nesto za razmisljanje...

SlobodanS:

--- Citat: Marvox  Septembar 05, 2017, 10:04:39 posle podne ---Da li je moguce, a mislim da jeste da odgovori u temama mogu da se ocenjuju sa + ili - ... Jedan drugi forum koji ima ja mislim istu postavu za forum, ako mogu tako da se izrazim ima tu pricu i to je ok, pogotovo za postove koji su ispravni ili koji nisu, vezano za sve.

--- Kraj citata ---

Po meni mnogo detinjasto,jer ce onda masa da lupa ko maksim po diviziji ne bi li imali + i slicno,ovako ako pomognes nekome jedno jednostavno ali ucinkovito hvala ce sve da resi :)

Ali naravno neka se Djape izjasni

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Marvox  Septembar 05, 2017, 10:04:39 posle podne ---Da li je moguce, a mislim da jeste da odgovori u temama mogu da se ocenjuju sa + ili - ... Jedan drugi forum koji ima ja mislim istu postavu za forum, ako mogu tako da se izrazim ima tu pricu i to je ok, pogotovo za postove koji su ispravni ili koji nisu, vezano za sve.

--- Kraj citata ---

Pa evo pa logicno razmisli
KO cu OCENJIVACI ? :D

kapiras....
znaci
neko KOME prija odgovor, a bez obzzira kolika glupost bila, moze da pokupi najvise pluseva
i obratno..

FB platforma NIJE uvela dugme DISLIKE bas iz gore navedenog razloga, posto bi to bila bas smejurija

Marvox:
Razumem, ima dosta u tome ko su ocenjivaci.

Vodjen sam iskustvom sa drugog foruma, nije iste prirode, ali imaju taj sistem i pokazao se dosta dobro, da se razdvoje malo gluposti od onoga sto vredi. Isto tako i sa minusima, posle pet negativnih post prelazi u sakriven.

Palo mi je na pamet jer sto vise citam i ucim, vidjam neke "gluposti" koje pisu kao savete... U svakom slucaju, palo mi je na pamet, pa rekoh da postavim a vi najbolje znate da li ima smisla..  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju