Ostalo > Offtopic

Imam jedan neugodan problem...može li savjet...

<< < (3/4) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Hvala NICO! I ja se nadam!!! Ma nisam jedini, sad citam na netu, da je ovo dosta često kod ljudi koji rade sa utezima, samo me hebe trajanje ocu da zavrsi...navodno pomaže "indomethacin" moram da ispitam sto je to i da li je opasno, ja sam krknuo 500mg paracetamola ili tzv Lekadol...pa cu sutra u apoteku pitat...

Sasa Ilic:
Moj ortak je imao slicne simptome tvojim..Pre nikih 2 meseca mi se zalio na bol u potiljku i pulsiranje kao sto si ti oposao,bol mu je trajao nekih 15-ak dana i posle ga je proslo.Sad mu je sve ok kao da nista nije ni bilo..Ja sam mu bio rekao da ide kod lekara da preoveri a njega mrzelo..

DIJAN JAHJEFENDIC:
Sutra cu ti dovesti jednu malu, cim te se dohvati odmah ces ozdraviti.  :icon_biggrin:

Bluu:
Prijatelju imam isti problem , vec godinama. Slikao, pregledi , ovo/ono nisu nista nasli. Ispostavilo se da je to do cirkulacije u tom dijelu (losija cirkulacija). Kad te zaboli izmasiraj tigrovom masti ili slicno, da se upali,i da krv malo prostruji. Uglavnom pocne da boli od nahlade, ili propuha. Mada to je moguce i od pritiska, ali mislim da nije to u tvom slucaju. Znalo me je boliti danima ako se necuvam. Ako je hladnije u teretani probaj da nosis kapu. Meni je pomoglo . Poz

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: Bluu  Februar 07, 2008, 02:22:46 posle podne ---Prijatelju imam isti problem , vec godinama. Slikao, pregledi , ovo/ono nisu nista nasli. Ispostavilo se da je to do cirkulacije u tom dijelu (losija cirkulacija). Kad te zaboli izmasiraj tigrovom masti ili slicno, da se upali,i da krv malo prostruji. Uglavnom pocne da boli od nahlade, ili propuha. Mada to je moguce i od pritiska, ali mislim da nije to u tvom slucaju. Znalo me je boliti danima ako se necuvam. Ako je hladnije u teretani probaj da nosis kapu. Meni je pomoglo . Poz

--- Kraj citata ---
Puno hvala...probat ću sa tigrovom masti, da upravo kad mi predje sa prehlade grla u nos, čim dodje "kao do kraja" prehlade krene sa tim, morat cu kapu nosit ili reć onom seronji od gazde da ne škrtari na klimama :) :) :) :)

P.S. Tigrova mast ne šteti kosi tj. gornjem dijelu vrata? Kako se to nanosi??? Nisam nikad koristio...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju