Ostalo > Offtopic

Imam jedan neugodan problem...može li savjet...

<< < (2/4) > >>

sasacg:
Meni se ista stvar desila prosle nedelje na treningu,ali to je bio samo taj jedan trening,dok tebi traje 10-ak dana...

Mozda je doslo do pritiska na neki krvni sud,nekako si ga prikljestio ili sta ti ja znam...

Ajde,ajde covjeka od 130kg da bude strah :wink: Proci ce to brzo :wink:

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: sasacg  Februar 06, 2008, 12:00:14 pre podne ---Meni se ista stvar desila prosle nedelje na treningu,ali to je bio samo taj jedan trening,dok tebi traje 10-ak dana...

Mozda je doslo do pritiska na neki krvni sud,nekako si ga prikljestio ili sta ti ja znam...

Ajde,ajde covjeka od 130kg da bude strah :wink: Proci ce to brzo :wink:

--- Kraj citata ---
Ma je pazi ne bih ja kenjao da stvarno nije jebena bol, pulsira i u pola vjezbe se skidam sa sprave i pritiskam to kao da me netko udario necim...a vidi gore članak, očito nisam jedini, majka mi već digla paniku da idem na preglede, jesam ga zasrao sto sam isao da to govorim...a jos kad zna da sam lud....

sasacg:
Nemoj da pritiskas,time samo prekidas dotok krvi!!!

Idi na pregled,sto je sigurno,sigurno je...ali ne brini,kazem ti da ce biti OK,nije to nista :wink:

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Nadam se da si u pravu, ma necu da forsiram, nego me bas dopalo 15 dana sam mislio krkat pa na defku sad ocito moram usporit, jebemu nikad da ide mi sve po planu, zasto me ne boli guzica barem nego glava, da je guzica mogla bi da se raspukne ima je Bogu hvala, ali sa glavom mi se ne da igrati...

Hvala Sale!

Nico:
evo i ja da se pohvalim da sam imao slicne simptome. jedino sto se ja tacno secam trenutka od kad je pocelo da me boli. tacno znam da sam jednom radio ravni bench press na smith-u i da sam nekako iskrivio glavu i pokusao njome da se odgurnem posto nisam vise imao snage da izbacim teg. posle toga, sledecu seriju kad sam poceo, sve je islo normalno, ali onda posle 6, 7 rep nisam mogao uopste da dizem nista od pulsirajuceg bola u delu potilljka. imao sam osecaj kao da bi mi glava zaista pukla da sam nastavio da vezbam. i sledeceg dana na kardiu, posle jednog minuta ista stvar, i bogami je trajalo jedno nedelju dana, da zaista nista nisam mogao da uradim, iako sam svaki od tih dana otisao u teretanu kao da cu da odradim trening, jer sam se bio nadao da je proslo.
ja se iskreno nadam Neznalice, da ce i ovaj tvoj problem brzo da se resi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju