I sad da li u ovome ima imalo istine, meni malo ovo ne mirise na najbolje jer mi ovake recenice tipa „americka istrazivanja“ nisu bas drage.
Pre treba da verujes njihovom ispitivanju nego nasem. Svi vrhunski suplementi i vrhunske sprave za BB dolaze iz Amerike, ako oni naprave neko istrazivanje to je uglavnom to. Ne volim ja Amerikance, ali ako je neko sposoban da iz kilogram najkvalitetnijeg crvenog mesa hemijskim putem izvuce 5 grama kreatina i tako celu kutiju od 300 grama i isto tako protein iz surutke moras da mu verujes. Znas ti koja je to tehnologija. Nisu oni ko ovi nasi, da idu ulicom i anketiraju. To se tacno zna sta se radi. Nasi bi otvorili jaje i vikali "Ima li holesterola unutra" a oni veruj mi imaju takvu tehnologiju sto se tice ispitivanja hrane i suplemenata da nemoj da brines. Jaja bar nije nicija marka. Ne moraju da ga reklamiraju.
Ja sam bio u Kairu i pricao sa njihovim vrhunskim bodibilderima. Oni svi imaju prilike da kupe neke njihove Egipatske marke proteina i svega po najjeftinijim cenama, a oni ne samo da nece ni da cuju za to, nego i TWINLAB i DAYMATIZE ne kupuju ako nije original dovezen iz Amerike.
..gle ovako stari..amreiknacima-ovde sada ne mislim da narod nego na njihovu marktetinsku masineruju-NE DMOZES DA VERUJES NISTA..JER SU ONI TOLIKO IZKOMERCIJALIZOVALI SVE U MARKETINSKE SVRHE DA JE TO ODVRATNO...
ONI CE IZMISLITI BOLEST AKO TREBA..A IZMISLILI SU JE DA BI NEKOME NESTO PRODAI..
ONI CE IZAZVATI RAT AKO TREBA...A IZAZVALI SU GA GDE SU GOD STIGLI..SAMO DA BI ONI IMALI KORIST OD TOGA....
I STO JE ANJGORE U CELOJPRICI..SVAKI NJIHOV KROAK JE POPRACEN SA TOLIKIM MARKTEINOGOM I KOMERCIJALOM DA JE TO NEVEROVANTO I ONDA SE SVAKI NROMALAN COVEK ZAPITA...PA JEBOTE..ONI SU STVARO SUPERIORAN NAROD I STVARNO SU U PRAVU..
DAKLE..SVAKI NJIHOV POTEZ SMATRAJ KAO CIST AMRKTEING JER IZA TOGA STOJE MNOGO DUBLJI KORENI KOJE MI NIAKDA NECEMO SAZNATI...
DAKLE..DA SE VRATIM AN TEMU....NE KAZEM DA ZUMANCA TREBA IZBEGAVATI ALI DA JEDES SVAKI DAN CELA JAJA...BATALI....ali o tome svmo vec pricali..
I STO SE TICE EGIPATSKIH BODY B...STARI..JA SAM BIO SAM NJIMA 2 GODINE ZA REDOM I DRUZIO SE SA NJIHOVI VODECIM LJUDIMA..SHAKAT MABORUKUKOM,EL TOKIJEM.ADEL BADAWEJOM I OSTALOM KOMPANIJOM I PROVDIO DANJE SA NJIMA A SA SHAKAT SAM SE PRE 2 GODINE I TAKMICI US ITOJ KATEGORIJA....NIE TO BAS TAKO KAKO TI AKZES..VERUJ MI NA REC....