Ostalo > Offtopic

Sramota

<< < (2/15) > >>

Nemac:
Ovom prilikom se zahvaljujem momku na video snimku,i znam da ce te 2 klosarke biti uhvacene.Joj jedva cekam da ih vidim iz resetaka.Kako im se lepo vide lica,kakva sramota,da sam na njihovom mestu ja bih se  vilonet002 vilonet002 vilonet002 vilonet002 vilonet002
Ljudi do cega je doslo...........

H2SO4:
JAOOO HOROR SCENE SA ULICA BEOGRADA.
OVO JE NAJSHOKANTNIJI KLIP STO SAM IKAD VIDJEO U ZIVOTU (A VJERUJTE MI SVEGA SAM SE NAGLEDO)
NADAM SE DA CE NEKO DA POSALJE OVAJ LINK KONDOLIZI RAJS I DA CE ONA DA POSALJE KAZNENE VAZDUHOPLOVNE EKSPEDICIJE PA CE FINO SVE DA IZBOMBARDUJU I TAKO CE BRADATE CHETNICHKE HORDE DA PLATE ZA SVE GNUSNE ZLOCJINE NA NEMOCNIM NIKE I ADIDAS SPORTSKIM BUTICIMA.

SRCE MI SE CEPA DOK GLEDAM ONU LEVU NIKE PATIKU SVETLO PLAVE BOJE KAKO BEZIVOTNO LEZI NA TROTOARU BEZ SVOJE DESNE POLOVINE. SAOSECAM SA DUSEVNIM BOLOM NJIHOVIH RODITELJA U KINI.

Nemac:
bilo bi lepo kad bi svi mi sad zajedno se organizovali i krenuli do nekih nama drazih prodavnica tipa Pansport,Xsport,itd pa da i mi malo profitiramo :twisted: :twisted: :twisted:

Tanja U.:
sto je najgore, nisu one same u celoj toj prici ... one su samo 'uhvacene' na delu .. koliko ih je jos pokralo Beko i ostale trgovine tamo oko hotela Moskve ...
To sto su stradale odredjene ambasade, McDonalds i slicno, to je razumljivo .... ali ovo???

R.Igor86:
Ja sam juce bio na ulici,i zastao sam kada se razbijao Mek i kada se islo na americku ambasadu i sve sam to mogao da trpim i donekle podrzavam jer je to revolt...jer je drzava nemocna mora nekako da se izlije...(da podsetim samo...kada Francuzi pale svoj grad nedeljama onda su samo demonstranti posto se bune sa razlogom,ali kada mi zaplimo par ambasada koje dozvoljavaju drzavu terorista na nasoj zemlji odjednom smo ''huligani" jer protestvujemo bez razloga????)ali to sam ajde i podrzavao ali kada sam video da grupice LOPOVSKIH CIGANA kradu iz izloga samo sam se pokupio i otisao pravo kuci jer to ne samo da je sramota nego odslikava kakvi ljudi mogu da budu i praznoumlje odredjenih mladih ljudi...posto su to sve bila bukvalno deca....ali kada imate toliko ljudi na ulicama eto ima i takvih izroda sto koriste patnju naroda da ''zarade'' sebi nove patike i trenerke....U svakom slucaju skup je bio velicanstven a ovo ne vredi ni komentarisati....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju