Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (236/253) > >>

vlado0550:

--- Citat: sasacg  Mart 31, 2011, 04:23:59 posle podne ---Kako me iskulirase obojica za stence ;D

--- Kraj citata ---

ja mislim jel mene covjek pita ???    sorry! :)

Brate, moja kuja sa slike je kastrirana, znaci nema kucica, a znam da u Srbiji imas toliko dobrih odgaivacnica AST da je to strahota...

sasacg:
Znam za AST odgajivacnice,u Srbiji ih ima bukvalno najvise od svih zemalja...Mislio sam na dobrog pita :wink:

sleepy:
i ja sam svoju zenku sterilisao...mislim da drugarica ima joa 2-3 steneta preko Blinky-a...mogu da proverim...stenci su iskljucivo za ljubimce

vlado0550:

--- Citat: sasacg  Mart 31, 2011, 06:12:40 posle podne ---Znam za AST odgajivacnice,u Srbiji ih ima bukvalno najvise od svih zemalja...Mislio sam na dobrog pita :wink:

--- Kraj citata ---

pitbull je svakako dobar pas, ali on je vise za borbu, dok je stafford dosta ljepseg izgleda tako da ja bi se uvjek odlucio za AST!

pitt-ovi su dosta puta maltretirani psi od starne svoji gazda, sto kroz borbe, sto tim ljudi nemaju sredstava za sebe, a kamol i za psa (vakcinacija, ishrana, trening) tako da naci pitt-a iz dobrog legla je dosta tesko, ne kazem da ih nema naravno...

ja zbog obaveza trenutno nisam toliko u svemu tome, ali poznavao sam ljude koji su drzali "provjerena" legla, ali su svi bez papira...

zbog toga se javlja problem prelaska preko granice, s jedne strane, a s druge ako neko u susjednoj drzavi ima dobro leglo mozda bi se mogli izvuci dobri potomci, jer obicno se pare psi u jednom odredjenom krugu i onda cesto dolazi do toga da se pare pitt-ovi iz iste krvi, a sto daje losije potomke...

baki0707:

--- Citat: sasacg  Mart 31, 2011, 04:40:36 posle podne ---Sad cu da budem jos gori :twisted:

Opusteno...Ako bude neko imao pit ili staford stence u ponudi,neka javi

--- Kraj citata ---

imaću ja krajem juna ako ti nije kasno
tek sam napario
imam sliku oca na predhodnim stranama neznam tacno koja je

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju