Ostalo > Offtopic
Psi
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasacg ---Moj komsija ima pita muzjaka i zenku boksera i slazu se extra,mada kad naidju na lutalice ili druge pse,pocepali bi ih za 5 sekundi samo da ih pusti :D
--- Kraj citata ---
..tamo gde sam ja zivoe pre 10-ak godina.redovno smo bacali borebe ptiova..bilo je i opkalda tada...ja znam da sam jednom popusio 200 maraka...ejbote..doslo mi da ja uletim u ring da pokiadam i psa i gazdu skupa...a vazio je za favorita... :evil:
Zoka:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: sasacg ---Moj komsija ima pita muzjaka i zenku boksera i slazu se extra,mada kad naidju na lutalice ili druge pse,pocepali bi ih za 5 sekundi samo da ih pusti :D
--- Kraj citata ---
..tamo gde sam ja zivoe pre 10-ak godina.redovno smo bacali borebe ptiova..bilo je i opkalda tada...ja znam da sam jednom popusio 200 maraka...ejbote..doslo mi da ja uletim u ring da pokiadam i psa i gazdu skupa...a vazio je za favorita... :evil:
--- Kraj citata ---
to ne razumijem... ja svog psa nikad ali nikad ne bi stavio u borbe...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Papageno ---
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
to ne razumijem... ja svog psa nikad ali nikad ne bi stavio u borbe...
--- Kraj citata ---
..JEBIGA...NE KONTAM NI JA..AL SAM POPUSIO 200 MARKEDZANIJA :evil:
sasacg:
--- Citat: pedjos ---...ejbote..doslo mi da ja uletim u ring da pokiadam i psa i gazdu skupa...a vazio je za favorita... :evil:
--- Kraj citata ---
1000 jura na Pedju :lol: :lol: :lol:
Plazma_King:
kad bih imao uslova otvorio bih farmu pit bullova i razvio dobar biznis...pa jedno (legalno) stene je veoma skupo a cak i dovodjenje muzjaka da pari zenku je takodje skupo...plus oni likovi koji se bave borbama i kladjenjem na pse sigurno traze okolo nove sampione...
ma neka ja sam za pocetak kupim jednog a kasnije lako cu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju