Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (137/253) > >>

sasacg:

--- Citat: Sport boy  Decembar 01, 2009, 10:18:47 posle podne ---Jel odgovara ova velicina drugima ili kako,ti sale jel imas nekog kera.Koju rasu volis.

--- Kraj citata ---

Smanjio sam ja slike na 640x480...

Sto se tice rasa,volim pita i staforda prvenstveno,ali ne zbog borbi i ostalih gluposti,nego mi se sviodja sama rasa...Engleski buldog je isto fenomenalan pas ...Dogo argentino...

Sto kaze Shumadinac,uslovi u kojima borave ovi psi,bar na slikama sto se vidi,nisu bas sjajni...

Sport boy:
Ma vidi posebno za tebe cu cistiti krmelje,smesan si druze.Oces da mu ga ispoliram da bi ti bio zadovoljan a?
O uslovima se ne brini,drzis jednog psa i ti mi pricas,ajde jos malo jel moze.

Shumadinac:
Ja znam da tebe necu nagovoriti da prestanes sa tom "delatnoscu", ali ti se sad pozivas na to sto imas vise desetina pasa, a ja samo jednog. Dakle, strasno!

Kao sto Sasa kaze, veoma je zalosno sto su zbog takvih rase poput AST-a, APBT-a itd. na losem glasu.

Covek od koga sam ja uzeo psa, verovatno najbolji odgajivac AST-a u Srbiji, ima vise desetina bokseva i odvojenu zatvorenu prostoriju, gde se nalazi kuja sa stencima. Tako treba izgledati ozbiljna odgajivacnica.

Na prvoj prilozenoj slici mozes videti kako to treba da izgleda, a na drugoj kako izgleda pravi odnegovani pas, koji je visestruki sampion i najlepsi AST kojeg sam ja ikada video. Inace, i otac je mog Reala.  ;D

mladen88:
Shumadinac prelijep AST, stvarno nemam rijeci...    Decko sa 25 Pitova no coment!!!

Stojke11:
E to su uslovi! Nego Shumadinac nema svrhe raspravljati se sa takvim... vidis da on sve zna najbolje, kompleksas... Postavio nekoliko slika a ni jedna pozadina psa nema veze sa drugom, skupljao slike i sad ima 25 psa! Pa i ja u kompu imam slike najmanje 500 S.O.P-a svaki u drugom prostoru jbg imam 500 kuca i stanova...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju