Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (138/253) > >>

radza:
mislim da si ti daleko od nekog ko pusta ozbiljno pse. da jesi trebao bi da znas da to povlaci krivicnu prijavu. ili da ti ovde reklama nije potrebna. ljudi koji se time ozbiljno bave nece nikad sebi dozvoliti ovakvu vrstu exsponiranja.

sasacg:
Shumadinac koja je to odgajivacnica?Razmisljao sam da uskoro uzmem nekog AST,ali samo kvalitetno i provereno stene

Sport boy:
Vidi.ne pozivam se ja sto ja imam toliko a ti jednog(bitan je kvalitet ne kvantitet),hteo sam da ti kazem to da toliku silu trebas nahraniti,trenirati,cistiti,razumes...
Imam i ja pse koji se drze u boksovima,ali kada ti psa drzis na lancu nemas pojma koliko je to bolje,pas se zdravije oseca brate,srecniji je...
Drugo,od samog pocetka,kada sam ja rekao da ih drzim za meceve,vi ste se postavili kao da sam ne znam sta,i ko...Poceli su neki i  sa vredjanjem ali nebitno.
Ovo je american stafordshire terier,jel tako,i njegova namena je izlozba,lepota,i naravno da se nece drzati na lancu...
Ja sam ovim zavrsavam,dosao sam i uclanio se na forumu da bi pricao sa ljudima kao covek,ne da bi se raspravljao sa nekim,da bi me neko vredjao,kritikovao negativno,itd itd
Pozdrav,odgajivacu...

Shumadinac:
@ Sasa

Od petoro upucenih ljudi koje sam pitao, njih cetvoro me je uputilo na Zorana Rancica iz Smedereva, od koga sam i ja uzeo stene. Zaista, covek je pravi profesionalac sto se toga tice! Njegova odgajivacnica je Elegant Of Cole, ima i sajt: http://www.astofcole.com/about.htm

Dakle, ima vise okota godisnje, a bas prekjuce je otisao poslednji pas iz okota iz kojeg je i moj.  :(

Evo i slika celog okota... :)

Sport boy:
Stojkovicu,stojke kako god,ja bi voleo zaista da ti dodjes kod mene pa da ti lepo pokazem kerove,ne razumem ne verujes mi,razlicite pozadine,sta je problem,komplekse imam ja ili ti,taj kompleks nize vrednosti,koji je kod tebe od samog pocetka.
da li imas 500 stanova kuca,auta ili tvojih sopova(antiteroristickih navodno pasa),me apsolutno ne zanima.
Da li ces verovati ili ne tvoj problem i tvoja stvar,kerovi su licno moji,sakupljani godinama,pareni sa najboljima,prolazili kroz razlicite selekcije i to je to.
A za eksponiranje,kod nas je zakon dosao,to je istina,ali ne stupa na snazi.
Pse sam postavio ne da bi se ja kurcio kao neki 'napaljeni klinci',vec cisto da bi videli i to je to,druzili,razmenjivali iskustva u vezi kerova itd itd.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju