Ostalo > Offtopic
Psi
Sport boy:
E pa od ovog odgajivaca cija odgajivacnica nosi naziv elegant of cole sad me podseti,uzeo je i jedan moj komsija,muzjaka i zenku, i stvarno su lepi psi,imaju tako oko 2-3 god.Jedan je crno beo a druga zenka je kafenkasta
Stojke11:
Slikaj zajedno kerove, na jednom mestu i poklopi me ili daj adresu "odgajivacnice" a ja cu da posaljem prijatelja iz KM(ako si u severno delu) da vidi pa cu javno da ti se izvinim! A forum nemoj da napustas nego pisi malo i nesto drugo nije ovo forum samo za kucne ljubimce!
sasacg:
--- Citat: Shumadinac Decembar 01, 2009, 11:38:50 posle podne ---@ Sasa
Od petoro upucenih ljudi koje sam pitao, njih cetvoro me je uputilo na Zorana Rancica iz Smedereva, od koga sam i ja uzeo stene. Zaista, covek je pravi profesionalac sto se toga tice! Njegova odgajivacnica je Elegant Of Cole, ima i sajt: http://www.astofcole.com/about.htm
Dakle, ima vise okota godisnje, a bas prekjuce je otisao poslednji pas iz okota iz kojeg je i moj. :(
Evo i slika celog okota... :)
--- Kraj citata ---
Hvala :wink:
mladen88:
--- Citat: Stojke11 Decembar 01, 2009, 11:53:20 posle podne ---Slikaj zajedno kerove, na jednom mestu i poklopi me ili daj adresu "odgajivacnice" a ja cu da posaljem prijatelja iz KM(ako si u severno delu) da vidi pa cu javno da ti se izvinim! A forum nemoj da napustas nego pisi malo i nesto drugo nije ovo forum samo za kucne ljubimce!
--- Kraj citata ---
;D ;D ;D "Forum za kucne ljubimce" ;D ;D
Sport boy:
Stojke kako ti se zove prijatelj,mogu da ti posaljem celu odgajivacnicu nije problem tj nekoliko pasa,(pozadina je razlicita jer se na razlicitim mestima drze),ali na pm.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju