Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (160/253) > >>

Sport boy:
Sasa cg,brate i u borbi postoje pravila,i apsolutno demantujem to da se psi tuku do borbe.Dovoljan je samo jedan znak gazde i borba se prekida(ne znam) da li si nekad prisustvovao tome.Ako pas nece da se bori(postoji tzv skrec) takodje se prekida borba.
Shumadinac,prvo i osnovno nauci da se potpises i nije shumadinac vec sumadinac.
Drugo,zavrsio sam tj zavrsavam srednju skolu,odlicnim uspehom,a ljudi koji pustaju borbe nisu ni sljam moralni kako ti kazes niti nista...obicni ljudi.
Kazes plemeniti sport,u redu...a ja cu tebe upitati da li mi mozes naci sport,i profesionalno bavljenje nekim sportom gde ne vuce odredjene posledice,evo prvi bodibilding kao najblizi primer.
Mislim nerazumem,cemu tolika frka protiv tih ljudi,pa sta sad kada se meni nesvidja to sto se oni biju u k-1 ja  bih trebao da kazem da su oni zivotinje,kriminalci,itd.

Shumadinac:

--- Citat ---Shumadinac,prvo i osnovno nauci da se potpises i nije shumadinac vec sumadinac.
--- Kraj citata ---

Zaista? Nisam znao!

--- Citat ---Drugo,zavrsio sam tj zavrsavam srednju skolu,odlicnim uspehom
--- Kraj citata ---

Dobro za tebe!

A o tim "obicnim" ljudima mogu imati samo lose misljenje, jer kad neko na taj nacin zloupotrebljava zivotinju, pa to je za najvecu osudu!
Jbte, kazes da su to sve obicni ljudi! Pa mogu li ti ljudi naci nesto drugo kao hobi ili izbor prihoda, osim sto izvode zivotinje da se kolju do krvi!?

Nekim slucajem i ja zivim u selendri, pa sam i cuo koliki je novac tu u igri i bas nesto mislim kako bi taj "obican" covek lepo rekao svom psu kako ne mora sad da se bije! Ma, sta je i koja hiljada evra, oni to rade jer vole, a nije vazno ko ce pobediti!
A kao i svaki "sportista" to poredis s UFC, K-1 itd! I to je glavno opravdanje, ako je zakonski dozvoljena slobodna bora kao MMA, pa sto ne bi i ovo!?
Role i  prefesionalne borbe - ha, ha, ovo je najsmesnije, sad ste postali i profesionalci!?

Sa svojih 18 godina si mogao naci nesto mnogo uljudnije cime ces se baviti, a ne ovim viteskim sportom!

Igraj za zivot, Drogane!

ljoljo:

--- Citat: Sport boy  Januar 23, 2010, 01:58:25 pre podne ---Sasa cg,brate i u borbi postoje pravila,i apsolutno demantujem to da se psi tuku do borbe.Dovoljan je samo jedan znak gazde i borba se prekida(ne znam) da li si nekad prisustvovao tome.Ako pas nece da se bori(postoji tzv skrec) takodje se prekida borba.
Shumadinac,prvo i osnovno nauci da se potpises i nije shumadinac vec sumadinac.
Drugo,zavrsio sam tj zavrsavam srednju skolu,odlicnim uspehom,a ljudi koji pustaju borbe nisu ni sljam moralni kako ti kazes niti nista...obicni ljudi.
Kazes plemeniti sport,u redu...a ja cu tebe upitati da li mi mozes naci sport,i profesionalno bavljenje nekim sportom gde ne vuce odredjene posledice,evo prvi bodibilding kao najblizi primer.
Mislim nerazumem,cemu tolika frka protiv tih ljudi,pa sta sad kada se meni nesvidja to sto se oni biju u k-1 ja  bih trebao da kazem da su oni zivotinje,kriminalci,itd.

--- Kraj citata ---
Osobno znam ljude šta se bave borbom pasa,njima je Pit samo brojka u njihovoj uzgajačnici nitko mi nemože reći da je to normalno da se Pit bori do smrti,a to je cilj,da se dokaže da je moj Pit jači nego tvoj,pa makar se borio i sa polomljenim nogama.Onaj ko pušta svog Pita u borbu,radi samo radi novca ili radi dizanja sabi ega.Ovaj pas se od malih noga tjera na borbu tako da se od njega čini ubojica.Ali zašto se ovaj pas bori do zadnjeg daha?Da udovolji svom gazdi kojeg voli i daje život za njega,a on je gazdi samo potrošna roba.

The_Bulldog:

--- Citat: ljoljo  Januar 23, 2010, 07:22:26 pre podne ---njima je Pit samo brojka u njihovoj uzgajačnici

--- Kraj citata ---

X2

--- Citat: ljoljo  Januar 23, 2010, 07:22:26 pre podne ---Onaj ko pušta svog Pita u borbu,radi samo radi novca ili radi dizanja sabi ega

--- Kraj citata ---

X2

--- Citat: ljoljo  Januar 23, 2010, 07:22:26 pre podne ---Ali zašto se ovaj pas bori do zadnjeg daha?Da udovolji svom gazdi kojeg voli i daje život za njega,a on je gazdi samo potrošna roba.

--- Kraj citata ---

X2

Sport boy:
Sumadinac pa vidim da nisi znao da se potpises...
Ovde se uopste ne radi o novcu.REkao sam da li ti mozes naci profesionalni sport koji sa sobom ne snosi negativne posledice,a ne da sam rekao da je smo mi postali profesionalci.
DRogan,kako me ti nazivas,(pokazujuci na taj nacin svoju jadnu seljacku kulturu),bavim se i drugim sportom,a to je bodybuilding.Pa ako ocemo iskreno da li je to greh ubacivati u sebe inekcije,pojesti hranu u tonama,samo da bi bila zadovoljna publika,sudije ili ko vec.Ide se u nekim bolesnim velicinama,i sami ti pro bilderi postaju zrtve velikih manipulatora,pa zar nije tako.Ajmo,pitajte sasvim jednog obicnog coveka koji nije u ovom svetu,pokazite mu sliku ronija npr,kakve ce njegove reci biti,wow fuj,gledaj kakav je,uzas,strasno....Sorry za offf
100 ljudi 100 cudi,o ukusima se ne treba raspravljati,i dovidjenja....
I po 114 put ponavljam,ukoliko pas nece da se bije,ukoliko ne zeli borba se prekida,neupuceni ste.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju