Ostalo > Offtopic

Psi

<< < (19/253) > >>

Big_Rasha:

--- Citat: Kekka ---Nema nishta debilnije nego da gajish kera 2 -3 godine i onda ga pustish u borbu sa drugim kerom ! Uzas !

I sta se deshava kad taj ker izgubi ?  Ostane bez noge ili bez pola glave ?!  PUCAJU MU U GLAVU !  

Svojim ocima sam to video... i verujte mi , nikad vishe ne bi voleo to da vidim.

Ja bi te ljude u zatvor...
--- Kraj citata ---

Pa cuj zato i nemas jednog kera... I kera tek zavolis kad se pokaze u ringu...
Inace ima seljaka koji, kada im ker izgubi da bi ispali face, izvade kao pistolj i tu se nesto iskenjavaju... Inace koji god ker izneveri, na oglase i verovao ili ne za 1 dan javi se 10 ljudi koji bi ga cuvali... Tako da za tim nema poitrebe.

Nikae:
Pricate o stafordu a nije mi jasno jel mislite na Americkog Staford terijera ili Stafordkog Bul Terijera??

Citao sam o obe rase, a za ovog prvog kazu da nije ni blizu agresivan kao ovaj drugi. Tacnije za americkog staforda pise ovako:
"To je jedan umiljat porodični pas, dobar čuvar, ljubitelj dece izuzetno dobro prilagođen za život u stanu"

Planirao sam da ga uzmem njega ili labradora (znam da su mnogo razliciti ali samo mi se oni svidjaju). Sta mislite?

sasacg:
Misle na AST

Nikae:
Znaci ipak da trazim Labradora. Gde mogu da se nabave stenci sa papirima, jel ima neka odgaivacnica u NS?

H2SO4:
koja je ovo rasa???
http://koti.mbnet.fi/~bgf/rojut/hefhofhof/

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju