X FRAME
pitanje sam postavio podstaknut temom " pronadjen lek protiv hiva", ali me i ovako zanimalo... inace bio sam jedno vreme u srednjoskolskim danima clan jazasa-ako se to moze staviti pod "aktivista"...
mislim da ljudi slabo koriste zastitu ne znam iz kog razloga...
sto se tice duzeg vremenskog perioda, kao sto si sam rekao to je jako relativno i zavisi od osobe do osobe... i tada je to stvar procene alli ponovo kazem ne vidim razloga zasto ni tada ne bi imali kondom pri ruci...
ali isto tako smatram da je edukacija najbitnija... i dan danas jazas radi radionice po skolama koje su jako bitne i imaju veliki znacaj u prevenciji ove opake bolesti.
slazem sa tobom i svidja mi se kako razmisljas , jedino sto ici na test sa nekom devojkom da bi praktikovali sex bez kondoma hehehe , to je malo smesno ipak ti i to nije neka garancija jer posle toga ona moze da spava sa nekim drugim
a iskreno- malo glupo raditi tako nesto...ne znam koja bi riba pristala na tako nesto a da se ne istripuje
sve u svemu neko poverenje mora postojati...ukoliko se odlucuje neko na te stvari... ja sam licno praktikovao sex bez kondoma vise puta ali je to bilo sa devojkom skojom sam bio u trogodisnjoj vezi... i znali smo se jako dobro(isto drustvo, okolina , prvi put nam je bio oboma zajedno itd)... i mogu reci da je osecaj sa i bez barem po meni stvar nijanse pogotovo sada kad postoje ultra tanki prezervativi recimo Durex extra sensitive- tako da izgovor prakticno ne postoji... tu je naravno i rasterecenost od razmisljanja i straha od trudnoce i polnih bolesti sto moze da rezultira samo dobrim sexom...
nelle odrasti... jednog dana ces verovali ili ne i ti jebati... tako da se bolje edukuj na vreme...