Izuzetno mi je drago, da se na mojoj temi oglasi i zenski clan foruma (sudeci po imenu i nacinu obracanja u zenskom rodu,mada ne mora biti i pravilo da je zaista tako).
Maso,hvala ti na upucenim komplimentima i sugestijama, cenim to
,a pogotovo ako je upuceno od zenske osobe (iz prostog razloga sto zbog neke prirodne konkurentnosti,cesto subjektivno sagledavaju stvari i tesko je od njih dobiti realan komentar ili kritiku).
Sto se tice cinjenica koje si konstatovala u tekstu,delim tvoje misljenje po tom pitanju.I moram sada ja konstatovati ,sudeci po nacinu pisanja i izrazavanja ,posebno u vezi fotografija,da u tom pogledu nisi laik,vec neko ko o tome zna malo vise od osoba koje nemaju veze sa tom profesijom.Mada, to je moj licni utisak,ne mora biti tako,ali u svakom slucaju svaka cast na zapazanju ;)Fotke o kojima pricamo su kao sto sam i rekla u jednoj od prethodnih poruka, sirov,probni materijal ,neobradjen,nastao od strane osobe koja se time bavi cisto iz hobija.Tako da ozbiljne profesionalne fotografije su nesto, sto cu sigurno uraditi u najskorije vreme.Iz prostog razloga sto je moj personalni websajt pokrenut,ali u galeriji se nalaze za sada samo fotografije sa takmicenja,jos uvek nema studijskih fotki....dok ne odlucim ko ce ih raditi.Posle Arnolda, imala sam ponudu od fotografa Juan Carlos Lopez-a (Hardfitness magazin),da uradimo profesionalne fotografije,pa smo se dogovorili da to bude na jesen kada ponovo dodem, jer ja u tom momentu nisam imala mogucnost da otputujem u Los Angeles kod njega.
Eto,da ne duzim dalje,jos jednom ti hvala na poruci i lepim recima!
Sve najbolje,veliki pozdrav