Da ne otvaram bezveze novu temu...
Ovako:
Imam 25 godina, visok 174cm i imam oko 72kg. Poslednjih 3-4 godine se nisam puno kretao i trenirao a unosio sam kao i vecina sveta sve zivo od hrane u sebe a nisam se dovoljno trosio.
Ono sto zelim da "skinem" je malo sala oko struka i napred na stomaku (minimalno je, cini mi se i dosta vode pod kozom).
Sredio sam ishranu u poslednjih dve nedelje recimo, samo mi treba par saveta.
Izbacio sam iz upotrebe svu hranu koju sam do sada jeo i krenuo sa:
1. Dorucak: 6 jaja - samo 2 zumanceta (nekad i samo jedno zumance) - razmisljam da kupim belance u prahu??
2. Posle toga (oko 2h nakon) oko 100g ovsenih sa ella mlekom - mleka stavim taman toliko da pahuljice budu potopljene.
3. oko 150-200 gr belog mesa (ili bareno ili przeno u tiganju sa malo maslinovog ulja) + salate (uglavnom paprika + krastavci - po nekad paradajz ali retko jer me posle muci kiselina)
4. Posle treninga oko 60g ovsenih + merica whey-a sa malo dekstroze.
5. Vecera opet belo meso 150-200g sa ella sirom + salata
*** Pre treninga 3 tablete BCAA (scitec nutrition) + 3 tablete posle
Hleb sam izbacio iz upotrebe skroz, jedino nedeljom uzmem po parce integralnog ili kukuruznog uz svaki obrok.
Poslednjih 5 dana sam ubacio i kreatin malo jer ne bih skroz bas da smrsam.
Treninzi:
1. svaki drugi dan trbusnjaci i ubacim zgibove, propadanja, sklekove, vezbe sa kettlebell
2. svaki dan oko 3km trcanja (nekad i vise) + udaranje u dzak + po nekad fudbal
Da li da menjam nesto? Redosled hrane? Da izbacim kreatin? Ili da ubacim ugljene hidrate tipa svaki drugi dan ili svaki dan po malo? I koliko je pametno unositi voce posto ima dosta fruktoze?? Poslednje dve nedelje sam pojeo mozda 3-4 jabuke.
Predlog za trening?
Od opreme imam:
2. Dzak
3. 2 kettlebell-a po 16kg
4. Kosa klupa za trbusnjake
5. Sprava za leznjake
6. Lopta - medicinka ili kako je vec zovu.