@tanatos
Dosta je on sam pogubljen, ne moras i ti da ga tripujes... brzi/spori whey...,7-14 puta nedeljno...., telo ludi za kilo mesa...,godisnji odmor zbog kure...
@tensa
@ Bukas
@ishmerish
drugari, JEDNU, samo JEDNU stvar jesam reko da ne valja?!?! kako retka pojava bubuljice?!? od kad je retka pojava nervoza? Nisi nervozan sa 10x vecom dozom testosterona u krvi od normalne doze?
Ako neko od vas nije, onda ste fenomeni! Ja i ovaj moj ne mogu da kontrolisem a ne dodatni...
pogotovo ti ishmerish!
Pa ALOOOOO covek oce STEROIDE!!! da uzme a ti kazes, ne diraj ga ne zbunjuj ga sa brzim i sporim proteinima?!?!
Pa o cemu da pricamo, o cemu da ga pitam? O tome kolko dize na bendz? O tome koje su mu boje tegovi?!?!
@hiltovka
sve cu ti licno pomoci, ono sto ne znam (a ima takoooo mnogo stvari koje ne znam!!!) preusmericu te na drugog, treceg,osmog! Ma svi ce ti pomoci,al kad ovde provedes:
40h citanja i komentarisanja u delu vezanom za ishranu
40h citanja i komentarisanja u delu vezanom za suplemente
i kad prodje MINIMUM godinu pio dana MUSKOG treninga!!!
kad dodjes do bar 51% prirodnog maksimuma!
da samo znas kolko se ja dugo bakcem i hranom i borilackim sportovima i gvozdjem, pa i dan danas kad pomislim na aas, ima tako mnogo faktora koji mi se ne pogadjaju, ima ekstremno mnogo stvari koje ne znam o aas, ima toliko MALO razloga da ih uzmem da to nije nomralno! A ti si izaso na plazu, vido nagruvanog momka i rekao sebi: I JA MOGU OVAKO OCU I JA DA BUDEM LEP!