pa da,od njih trojice koji su to pricali jedan je uradio tu kuru,i dobio je nekih 12kg,od kojih je izgubio samo tri.
sto bih ja voleo da bar jednom u zivotu udjem u teretanu i vidim te likove koji dobojaju po 12 kg itd itd itd
Mislim,ja prosto ne mogu da verujem u stvari koje citam.
Pre neki dan sam bio u Pirotu i veoma sam se iznenadio kada sam ugledao momka koji je bio u trenerci zaista,ali se defitivno vidi da je momak vise nego u treningu i da ispod toga svega je utrenirano telo i taj look kojegau zovu bb!
Zaista nemam pojma ni ko je momak niti bilo sta drugo,jer sam u Pirotu bio sasvim drugim poslom i to je bilo na 5 min,ali hocu da kazem da sam nakon neznam koliko vremena u teretani video nekoga da odgovara nekoj prici,ovaj je dobio 10 ovaj 15 kg ovaj 12 ovaj 22 itd.
Mislim ,pa gde su ti svi ljudi onda.
Ja momka vidim drugi dan u teretani,i sve sto mogu da vidim razlicito od prosli put kada sam ga video (tipa tri meseca ranije) je to da mu e stomak enormno veci u odnosu od pre tri meseca ,a da ga ne poznajem i da neznam da "trenira",kada bih ga video u nekom drugom gradu-ruku bih dao cak da se i ne bavi sa sporotom
Zato mi nikako u glavu ne idu paramteri i jedinice za odredjivanje nekih stvari..
Mislim,aposlutno ne rauzmem ovakve stvari,i siguran sam da sa moje tacke gledista,nikada ih necu ni razumeti