U pravu si, ja sam nabacao ovde sve i svasta i rekao nista.
Sto se tice ishrane, i dalje radim istu rotaciju, 100, 150,200,100,250, proteini 2g po kg, masti 1g po kg.
164g Proteina, 80g masti svaki dan.
4 obroka na svim danima osim kada imam 250g UH, onda imam 5.
1. 5 belanaca, 2 zumanca + oko 75g spanaca.
2. 200g pileceg belog + salata
3.250g lososa + salata + 20g oraha ili 26g badema
4.200g mladog sira(kao nasa Ella) + 20g oraha ili 26g badema + kasika hladno cedjenog maslinovog.(kada imam)
UH su ubaceni ovako:
na 100g uh: 130g pirinca uz drugi obrok
na 150g UH: 75g ovsenih uz prvi i 130g pirinca uz drugi
na 200g UH: 150g ovsenih uz prvi i drugih 100g iz pirinca ili braon paste uz drugi obrok.
na 250g UH: sve isto kao na 200 + 50g uh iz pirinca, paste i krompira uz treci obrok.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto se treninga tice, radim stronglifts 5x5 3x sedmicno. To sam ispostovao, jer sam pre 13 dana napisao da zbog umora od nocnih smena, nisam ispostovao trening kako treba i spavao sam malo duze.
3 puta sedmicno dve varijacije treninga:
trening A: Cucanj, Bench press, Veslanje u pretklon
trening B: Cucanj, Overhead press i mrtvo dizanje.
Posto sam prilicno nov u treningu sa tegovima, krenuo sam sa laksim tezinama, kako bih ispostovao formu.
Trenutne tezine sa kojim radim (ne racunam tezinu sipke koja ima 20kg):
Cucanj: 40kg
Bench Press: 30kg
Veslanje u pretklonu: 30kg
Overhead press: 25kg
Mrtvo dizanje 60kg.
Svaki trening povecavam za 2.5kg. Ako ne uspem da odradim 5 ponavljanja, i sledeci trening radim sa istom tezinom, dok ne izguram 5x5. Vec nisam uspeo da uradim potisak iznad glave 5x5, tako da sledeci trening opet radim sa 25kg.
Dva puta sedmicno odradim i neki kraci kardio posle treninga, tu sam koristio zvona