General Bodybuilding Discussion > Članci

TAKMICARSKA ISHRANA NA NPC NACIN

<< < (5/7) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: 8848  Mart 02, 2008, 11:11:25 pre podne ---Pa ako je 4,5 i nije baš toliko strašno... to ispada 22,5 l. Da je mnogo, mnogo je, ali da je neverovatno, baš i nije. Za puno njegovih kolega sam nalazio podatke na netu da piju 20-ak l dnevno (samo je pitanje koliko su pouzdani ti podatci).
Btw, moj lični rekord je 24 l vode (pijem iz flaša, pa tačno znam koliko sam popio kog dana).
Samo da se ogradim, da me ne bi napljuvali kako lažem, ne pijem toliko vode svakodnevno. Obično pijem oko 7-8 l, za prvih nekoliko meseci korišćenja kreatina pio sam 12-15 l dnevno. Ali jednog dana me bila uhvatila neka žed i otišo 24 l.

--- Kraj citata ---

hardocre for the life

R.Igor86:

--- Citat: 8848  Mart 02, 2008, 11:11:25 pre podne ---Pa ako je 4,5 i nije baš toliko strašno... to ispada 22,5 l. Da je mnogo, mnogo je, ali da je neverovatno, baš i nije. Za puno njegovih kolega sam nalazio podatke na netu da piju 20-ak l dnevno (samo je pitanje koliko su pouzdani ti podatci).
Btw, moj lični rekord je 24 l vode (pijem iz flaša, pa tačno znam koliko sam popio kog dana).
Samo da se ogradim, da me ne bi napljuvali kako lažem, ne pijem toliko vode svakodnevno. Obično pijem oko 7-8 l, za prvih nekoliko meseci korišćenja kreatina pio sam 12-15 l dnevno. Ali jednog dana me bila uhvatila neka žed i otišo 24 l.

--- Kraj citata ---

Svaka cast...Mora da je bila mnogo jebena vrucina tog dana? :mrgreen:

mrki:
najviše sam popio do sada 14l vode u jednom danu ali sam tog dana napravio deonicu mladenovac-zlatibor 200km na biciklu,takođe neverujem da sam jednom možda išao da "telefoniram".
BTW...Svaka čast Polomac

Pedja_Petrovic:
recu cu samo ovo

da REHIDRATACIJA isto kao i DEHIDRACIJA moze biti veoam opasna i ugorziti cak i zivot coveka..

sto znacui..da neko od svojih 80-85 kg ukoliko popije 24 litra vode ne da mi imao strahovite psoledice po ogrnizam vec bi sada pasao travu odozdo odavno...

8848:
Očigledno da sam imao sreće što nemam 80-85 kg, već 79  :lol:

Peđa, a šta raditi u takvom slučaju? Trpiti žeđ? Ili postoji način na koji se može zaštititi? Mada se nadam da mi se tako nešto više nikad neće desiti.

Ida, koje sve opasnosti nosi tako visok unos vode (pretpostavimo da ga prati visok unos elektrolita i da se unosi konstantno tokom dana 1-1.5 l po satu, a ne odjednom 5-6 l i više )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju