General Bodybuilding Discussion > Članci
KAKO SE HRANE PRO BILDERI
bojan lepojevic:
bar da se jedan ovako hrani, ja bih to cenio ako neko potvrdi..da batalim sve praskove i krenem da mrndzam 2kg mesa,,sto posto od hemije koriste samo klenbuterol
TeH FiLiP:
--- Citat: body Februar 26, 2009, 01:58:53 posle podne ---bar da se jedan ovako hrani, ja bih to cenio ako neko potvrdi..da batalim sve praskove i krenem da mrndzam 2kg mesa,,sto posto od hemije koriste samo klenbuterol
--- Kraj citata ---
brate pa svi oni zdreu po 2 kg mesa minimum :D Serz Nubre je jos onomad jeo 2kg konjetine ludak :D 2kg mesa je mozda 400gr proteina...a neki od njih unose po 600-800...mora se jesti mnogo
bojan lepojevic:
kazem ti, to bih samo voleo da VIDIM ili cujem od nekog ko je to VIDEO..jerbo su svi poceli mnooogo da lazu, tj da prikrivaju ili sta vec..osecam u poslednje vreme kao da gubim vreme na proucavanje i citanje raznoraznih izjava..
TeH FiLiP:
mislis da ne jedu toliko?
bojan lepojevic:
pocevsi od treninga, preko ishrane, suplementacije do hemije-cela stvar
do sad najbolji fazon, procitam knjigu, proverim na forumima neke informacije iz prve ruke, nesto probam sam-ali to je dug proces.
Kao npr usled svog neznanja - sve ovo bih postigao za nekih dve god max sa sadasnjim znanjem, vreme jbg
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju