Ostalo > Offtopic

Odvale

<< < (5/6) > >>

Modulator:
Pre neki dan u teretani, trener mi meri ruku(belezimo napredak obima), i prilazi mi lik i kaze: ''Znas, velika je tebi ruka, ali sad moras da pocnes da radis uske zgibove da se izdefinises, to ti je najbolja vezba za definiciju...'', a lik naravno ima 100+ kila, pivski stomak, i ostale ''poslastice''...onako, bas pravi vezbac... :D

Thor_ZR:
 Kaže meni jedan lik u teretani da je koristio glutamin ali da nije imao nikakve efekte... Ja pitam kako je dozirao, a on: "Popio sam 300g za TRI dana...i nisam ništa napredovao...Samo me je zezao stomak" :D

Milan Valjevic:
EE kakvih sve dileja ima u zivotu...kod mene neki lik iz teretane uzo gejner  i posle par dana neko ga pita kakav mu je osecaj,primecuje li kakvu promenu,a on ce na to : "Polako primecujem da mi mišić dolazi do definicije "... pomislih u sebi bože dal je moguce da ljudi i posle neta preplavljenim milionskim informacijama o svakom suplementu  niko nije od takvih dileja procitao bar  par slova...ovo je žalosno-ali i surova istina...

Thor_ZR:

--- Citat: Modulator  Maj 14, 2011, 08:58:41 pre podne ---Pre neki dan u teretani, trener mi meri ruku(belezimo napredak obima), i prilazi mi lik i kaze: ''Znas, velika je tebi ruka, ali sad moras da pocnes da radis uske zgibove da se izdefinises, to ti je najbolja vezba za definiciju...'', a lik naravno ima 100+ kila, pivski stomak, i ostale ''poslastice''...onako, bas pravi vezbac... :D

--- Kraj citata ---

Ti to kao nisi znao? :D A široki zgibovi su za definiciju latisimusa :D :D

Modulator:
Nova odvala od sinoc: ''Za par dana krecem na plivanje svaki dan+trcanje+teretana, to ti je najbolja kombinacija za masu kad radis'' :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju