Ostalo > Offtopic

Odvale

<< < (4/6) > >>

Buki:
Necu da se svadjam bez razloga.
Mozda cudno, ali istinito, ovaj sistem je definitivno najbolji i naucno potkovan.
Ne znam kakav sistem ti propagiras, HIT mozda?

Ovakvo objasnjenje sam procitao u par naucnih knjiga i profesor Exercise physiology-ja mi je isto rekao, a to je njegova struka.
Kaze da su svi ostali sistemi samo sarena laza.

Pozdrav

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Buki ---Necu da se svadjam bez razloga.
Mozda cudno, ali istinito, ovaj sistem je definitivno najbolji i naucno potkovan.
Ne znam kakav sistem ti propagiras, HIT mozda?

Ovakvo objasnjenje sam procitao u par naucnih knjiga i profesor Exercise physiology-ja mi je isto rekao, a to je njegova struka.
Kaze da su svi ostali sistemi samo sarena laza.

Pozdrav
--- Kraj citata ---
..hahhahahha..svadja??...buki??....pa pobigu...no way pedro!!!..hahhahahhah

gle buki..ja sam u ovom sportu dovljno dugo..sto sada nije ni bitno...nego je bitno jedno..a to je da sam probao sve i svasta pa tako naravno i taj sistem koji zagovra taj tvoj dr feelgod..cak sto vise...2 godine tj oko 7-8 priprema za takmicenje sam umirao radeci taj sitem...i to 2  puta dnevno....

medjutim..u raz\govru sa nekim ljuidma koji znaju malo vise od tog dr feelgoda i koji su svoje znanje stekli iskljucuvo na osnvu cinjenica dokazanih u praksi ja sam poceo da primenjeujem neke od variajtni HIT-A...ne klasca hit trening jer to meni niej ni potrebno nego modifikovane stvari...

svi ljudi sa kojima radim su promenili i svoj pristup samom treninu..i rezualtit su im fantasiticni..a i sam ti mogu potvridit sto mozes i videti na slikma da sistem radi tj da deluje..

i sto je stvar..ovo ce ti reci svi koje pitas a koji su probali da rade te siteme...

dakle...rad sa misevima i pacivma je edno i teoretisanje na fakultetima a drugo je sprovodjenje necedga u delo...

ti si potpuno tacno interpretirao kako stvari deluju......tu se poptuno salzem sa tobom.....ali veruj mi na rec da sistem nije ni blziu toga da bude najbolji..a to je taj sistem..lagani akrdio trening u trajanju od 60 i duze minuta..

buki...pametn si momak i probaj samo malo da ukljucis logiku...

naravno da je takav trening dobar i NAJBOLJI NEKOJ BABI ILI DEDI KOJI DODJU U GYM NAKON 45 GODINA da nisu radili NISTA...i sta treba...da ga bacis na HIT???>....nikako.....tu se salzemo...

cak neces ni da ih stvais na 60 m inuta lagano...biti ce to za pcoetaqk 20-ak minuta laganice.....sa tendencijom povecavanja minutaze...ali buki..tyu dolazimo do kljucne stvari..a to je..UTRENIRANA INDIVIDUA......\

ali da ja tebi ne teoritesim..zmi se mesec dana i videti ces..ti si utreniran pa rpobaj da radis ujutro 60 minuta lagani akrdio kombonovan sa anarerobnom aktivnisti i probaj 30 minuna recimo modifikovanog hita pa sam belezi rezulatetr...veruj da ces misljenje da promenis......

Buki:
ok ;)
nema svadje, nego ja reko da se ogradim bolje ! :lol:
Upravu si sto se tice mnogih stvari,
istina. Svakom radi drugacije, pogotovu zavisi od fizicke pripremljenosti.
Nije mi jasno nesto, gledao sam par filmova profi bb-era, npr. Jay Cutler, i on npr. radi kardio koji izgleda kao brzo hodanje a traje oko 1h.
Da li si negde napisao kakav kardio radis ?
Tj. kako modifikovani HIT u tvom slucaju izgleda.

Hvala
Pozdrav

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Buki ---ok ;)
nema svadje, nego ja reko da se ogradim bolje ! :lol:
Upravu si sto se tice mnogih stvari,
istina. Svakom radi drugacije, pogotovu zavisi od fizicke pripremljenosti.
Nije mi jasno nesto, gledao sam par filmova profi bb-era, npr. Jay Cutler, i on npr. radi kardio koji izgleda kao brzo hodanje a traje oko 1h.
Da li si negde napisao kakav kardio radis ?
Tj. kako modifikovani HIT u tvom slucaju izgleda.

Hvala
Pozdrav
--- Kraj citata ---
..ma nema buki frke stari....tu smo da menjamo iskustva..

al gle..otilsi smo ovde mnogo u offtopic...ima tamo pod temom kardio trenizni..mislim da sam tamo stavio kako radim..

a sto se tice jay.....i ostale ekipe...pa oept samo malo logike buraz...zamilsi koju kolicinu belancevina i svih soalih elemetna moraju oni da prerade a da se ne talozi u visak a recimo jedan obican utreniran momak koji ne korsti hemiju itd.....o tome se radi...kao sto si i sam zakljuci..stpen utreniranosit i svrha izvodjenja kardia od 1 h ili od 30 minuta......i naravno o onome koje su nam u stvari stvarn potrebe..jer neko preteruje sa zeljom da bude sto vise tanji i pored toga sto je mrsav pa onda to vec odlzi u neke druge sfere koje se nazivaju da su cak i bolesti...

ali us vakom slucaju drago mi da shvatas sta sam hteo da kazem

Tanjica:

--- Citat: Buki ---
--- Citat: Tanjica ---Ja sam prošle nedelje (pre nego što sam se razbolela  :( ) saznala da ako hoćete da smršate morate vežbati na steperu bar sat i po, a idealno je dva sata. I to zato što se u prvih pola sata troši mast iz mišićnih vlakana, a tek posle toga salo.
--- Kraj citata ---

Pogresno !

--- Kraj citata ---

Ja ovo stavih u temu odvale...
Ne zato što mislim da je tačno  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju