dosta toga je istina ali se ne slazem oko nekih stvari,instruktori jesu vecinom to preko veze itd,ali nije ni pokazatelj znanja izgled,sta cemo sa onima koji se gruvaju nekom hemijom,jer ce tu filozofiju da guraju clanovima,!takodje smatram da ne sme ni kao vreca da izlgeda naravno.!
gde sam ja isla bio je trener koji je nagruvanijii,i napaljenko koji ne gleda nikog u teretani,kada ga nesto pitas on kaze nekoj devojci sto nisi zapisala ejjjj....jednom pokazao i dosta.postoje ljudi koji imaju problem tipa ti kazes aj desno oni krenu levo,i ne pamte brzo....posao instruktora nije puko pokazivanje,vec je i uspeh clana i njegov licni uspeh,naravno ako je clna normalan i slusa.
takodje u mojoj teretani su kardio sprave malo ogranicene,traka na 20min.,steper ne mozes satima a drugi da cekaju....otprilike ceo trening kardio 40-45min.naravno podeljen izmedju krugova.
drugo ne podrzavam to klinci,moram stati u odbrnau svom decku on je 83i redovno zavrsio fax,on mora negde da pocne,ali takodje i uci kako sa foruma,kako od iskusnijih,i radi na sebi jer jos nije dostigao ono sto zeli od svog tela,jer ne zeli da koristi suplementa, mozda whey,ali nema sanse da se iko od clanova povredio, a ja sam bila svedok da mlataraju nezainteresovano i ubijaju vreme,mnogo puta kazes sebi ko ih jebe njihove pare,ali njegova je smena i ako treba na silu ali ima kicma pravilno da se drzi,itd.....to sto nije prvak ne znaci da nema znanja,i potencijal jer naravno niko ne zna sve,ali zene dolaze da smrsaju,muskarci da se gruvaju,u 90%slucaja.tako da nesto je univrzalno nesto nije jer ima nekih koji imajupovredu,ili problem srcani,sa kicmom itd.oni zahtevaju poseban rad.mislim da je posvecenost tog koji trenira bitan a najvise se nazalost instruktori koncentris na najbolje ribe koje muvaju i koriste ceo trening da bi sa njom pricali a ostali nek se jebu.